Mayday,Mayday: ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ για το BOEING Τελειώνει η μπαταρία που έχει το μαύρο κουτί

Συνεχίζονται οι έρευνες χωρίς νέα ηχητικά ευρήματα

Mayday,Mayday: ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ για το BOEING Τελειώνει η μπαταρία που έχει το μαύρο κουτί

​Την ώρα που o Πρωθυπουργός της Μαλαισίας και οι υπεύθυνοι των ερευνών "παίζουν" το σπασμένο τηλέφωνο σχετικά με το αν τα σήματα που έχουν εντοπισθεί στον νότιο Ινδικό Ωκεανό προέρχονται ή όχι από τα μαύρα κουτιά της πτήσης MH370, πλοία και αεροσκάφη συνεχίζουν σήμερα την αναζήτηση για τα συντρίμμια του Boeing 777 της Malaysia Airlines.

Με την ελπίδα να βρεθεί κάποιο νέο «σημάδι» από το μαύρο κουτί του εξαφανισμένου αεροσκάφους, δέκα αεροπλάνα και 14 πλοία συνεχίζουν να αναζητούν το χαμένο Boeing, που μετέφερε 239 άτομα και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 8 Μαρτίου μετά την απογείωση από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

«Δεν έχουν επιβεβαιώσει νέες ακουστικές ανιχνεύσεις τις τελευταίες 24 ώρες» ανέφερε σε δελτίο τύπου το Κέντρο Συντονισμού των ειδικών επιχειρήσεων αναζήτησης, επισημαίνοντας ωστόσο πως γίνονται προσπάθειες να περιοριστεί και άλλο η περιοχή στην οποία εστιάζονται οι έρευνες.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες αφότου το πέμπτο ηχητικό σήμα εντοπίστηκε από αεροσκάφος του αυστραλιανού ναυτικού, π��υ συμμετείχε στις έρευνες.

Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη μάχη που δίνεται είναι αυτή με το χρόνο, καθώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το «μαύρο κουτί» σβήνει σταδιακά, καθώς η αυτονομία της υπολογίζεται στον ένα μήνα.

Τα ηχητικά σήματα που ακούγονταν έκαναν τους ερευνητές να αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να εστιάσουν στο ακριβές σημείο που έπεσε το Boeing 777.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top