ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται στο πρόσωπο barwoman

Στο τσακ γλίτωσε τα εγκαύματα

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται στο πρόσωπο barwoman

​Που να το φανταζόταν η 18χρονη Laura Baty ότι θα πήγαινε για δουλειά στο μπαρ που εργάζεται στο Ρίτσμοντ και παραλίγο να έφευγε με εγκαύματα. Κι αυτό γιατί εξερράγη το ηλεκτρονικό τσιγάρο ενός πελάτη την ώρα που εκείνη πήγαινε να του δώσει τα ρέστα.

1.jpg

«Πήγαινα να δώσω σε έναν πελάτη τα ρέστα του και ξαφνικά άκουσα ένα μπαμ. Έβλεπα τη φλόγα να έρχεται κατά πάνω μου, ένιωσα τη ζέστη και προσπάθησαν να την αποφύγω. Άρχισα να φωνάζω υστερικά και το χέρι μου έγινε μαύρο. Το φόρεμά μου έπιασε φωτιά όπως απομακρυνόμουν και δεν ήξερα τι να κάνω», είπε.

Για καλή της τύχη ένας πελάτης την άρπαξε και την πήγε στο μπάνιο για να την ηρεμήσει. Της ξέπλυνε το χέρι και προσπάθησε να δει αν έχει τραυματιστεί.

2.jpg

Όπως είπε η Laura, αρχικά νόμισε ότι εξερράγη ο πίνακας ρεύματος ή ότι κάποιος έριξε ένα πυροτέχνημα, έκπληκτη όμως κατάλαβε ότι ήταν απλά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το τσιγάρο ανήκε στον 21χρονο Stewart Paterson, ο οποίος επίσης εργάζεται στο μπαρ και προσπαθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο να κόψει το τσιγάρο.

3.jpg

«Άφησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο να φορτίσει με τον φορτιστή του iPad, κάτι που είχα κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρο ότι δεν θα αγοράσω άλλο», είπε ο νεαρός.

4.jpg

Ευτυχώς πάντως δεν συνέβη κάτι πιο σοβαρό. Ένα φόρεμα απλά καταστράφηκε και πλέον η Laura συμβουλεύει τους φίλους της να μην χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top