ΑΥΤΟΣ είναι ο 15χρονος σεφ που έχει τρελάνει τους πάντες!

Τον έκαναν έξωφυλλο μέχρι και στους New York Times

ΑΥΤΟΣ είναι ο 15χρονος σεφ που έχει τρελάνει τους πάντες!

​Τι και αν είναι μόνο 15 χρονών;;; Όλοι τον θαυμάζουν και τον σέβονται για τις μαγειρικές του ικανότητες ενώ έγινε και εξώφυλλο στους New York Times.
1zx23c12zx1c3z2.jpg

Ο λόγος για τον Flynn McGarry από την Καλιφόρνια ο οποίος είναι μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική.

Από την ηλικία των 3 ετών είχε εκδηλώσει την αγάπη του για τη μαγειρική ενώ στα 11 του που έπαθε κοκκύτη και έμεινε στο σπίτι για 3 μήνες ασχολήθηκε και εξασκήθηκε πολύ με αυτό του χόμπι.

Αντί να παρακολουθεί κινούμενα σχέδια όπως τα παιδιά της ηλικίας του, παρακολουθούσε την εκπομπή ενός Ιάπωνα σεφ τα βήματα του οποίου ήθελε να ακολουθήσει. Η μητέρα του τον βοήθησε αγοράζοντάς του βιβλία μαγειρικής και ψάχνοντας μαζί του συνταγές στο ίντερνετ.
flynn.jpg
Στη συνέχεια του δημιούργησε το Eureka, ένα κλαμπ φαγητού τα μέλη του οποίου θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής μία φορά τον μήνα σε πάρτι με φαγητό που θα διοργάνωναν στο σπίτι τους. Το δωμάτιό του μετατράπηκε σταδιακά σε επαγγελματική κουζίνα και η μητέρα του έγινε «γενική διευθύντρια και, με το ζόρι, λαντζέρισσα» όπως αυτοχαρακτηρίζεται.

Στο μεταξύ ο Flynn παρακολούθησε τα μυστικά μεγάλων σεφ και αυτοί είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το ξεχωριστό ταλέντο του.

ninochef_1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top