Το tweet της Τριερβελέρ: Τι έγραψε μετά το χωρισμό της από τον Ολάντ

Ολάντ στο TIME: Όλοι δικαιούνται να έχουν προσωπική ζωή!

Το tweet της Τριερβελέρ: Τι έγραψε μετά το χωρισμό της από τον Ολάντ

Με ένα απλό και λιτό tweet αποχαιρέτισε τα Ηλύσια Πεδία η -πρώην- Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ.

«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για το προσωπικό του Elysée. Δε θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωση και τη συγκίνησή τους τη στιγμή της αποχώρησής μου» δήλωσε λακωνικά σε ένα σχόλιο που έχει γίνει retweet πάνω από 5.000 φορές! Για τον Ολάντ, ούτε λόγος όμως…

3333.jpg
Αντίθετα, ο Γάλλος Πρόεδρος αποδεικνύεται πιο ομιλητικός. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΤΙΜΕ, η οποία προηγήθηκε του χωρισμού του αλλά -προφανώς- συμφωνήθηκε να βγει στη δημοσιότητα μετά την ανακοίνωση, ο Ολάντ αναφέρει πως «η ιδιωτική ζωή είναι πάντα, ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, μία πρόκληση. Και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό».

Ο ίδιος, απαντώντας στο γιατί δεν τοποθετήθηκε τόσον καιρό που έχει γίνει σάλος στα media για την σχέση του με την Γκαγιέ δήλωσε πως δεν μπορούσε να πει τίποτα: «Όλοι -πρόεδροι και μη- δικαιούνται να έχουν προσωπική ζωή. Αλλά φυσικά όταν κάποιος είναι πρόεδρος, την ίδια ώρα δημιουργεί καθήκοντα και υποχρεώσεις».

Πάντως, η Τριερβελέρ μάλλον το ρίχνει στην εργασιοθεραπεία για να ξεπεράσει τον Γάλλο Πρόεδρο. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της μη κυβερνητικής οργάνωσης Action contre la Faim (ACF), η πρώην Πρώτη Κυρία θα πραγματοποιήσει σήμερα το ταξίδι της στην Ινδία στο πλαίσιο της εκστρατείας κατά της πείνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top