VIDEO: UFO πετούσε πάνω από τη Βρετανία;

Ανάστατοι οι κάτοικοι που είδαν τον περίεργο αντικείμενο πάνω από τα κεφάλια τους

VIDEO: UFO πετούσε πάνω από τη Βρετανία;

Θυμάστε την τηλεοπτική σειρά X Files που τον σύνθημά της ήταν ότι «Δεν είμαστε μόνοι»; Ε… αυτό το κατάλαβαν πάρα πολύ καλά οι κάτοικοι της πόλης Devon στο Σόμερσετ της Βρετανίας, όταν είδαν πάνω από τα κεφάλια τους να πετάει ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο που έμοιαζε με UFO.

ufo1.jpg

Το αντικείμενο αυτό πετούσε μέρα μεσημέρι πάνω από ένα αγρόκτημα στην περιοχή, ενώ περαστικός το μαγνητοσκόπησε και με το κινητό του τηλέφωνο την ώρα που πετούσε το βράδυ του Σαββάτου.

ufo2.jpg

Η υπηρεσία Chivenor Search and Rescue της Βρετανίας δήλωσε στον τοπικό τύπο ότι δεν δέχθηκε καμία αναφορά για την εμφάνιση UFO στην περιοχή και επεσήμανε ότι πραγματοποιούσαν άσκηση συνεργεία διάσωσης, οπότε μπορεί το περίεργο αυτό αντικείμενο να ήταν ένα από τα αεροσκάφη που συμμετείχαν στην άσκηση.

ufo3.jpg

Παρ’ όλ’ αυτά, από τη στιγμή που οι εφημερίδες δημοσίευσαν τις συγκεκεριμένες φωτογραφίες όλο και περισσότεροι άνθρωποι που μένουν στα νοτιοδυτικά της Βρετανίας είπαν ότι έχουν δει κι εκείνοι ένα περίεργο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top