ΣOK: 12χρονος και θύμα bulling ο δράστης του μακελειού σε σχολείο της Νεβάδα

Σκότωσε έναν καθηγητή του και τραυμάτισε δύο συμμαθητές του

ΣOK: 12χρονος και θύμα bulling ο δράστης του μακελειού σε σχολείο της Νεβάδα

Παγκόσμιο σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα τραγωδία που σημειώθηκε για άλλη μια φορά σε σχολείο των ΗΠΑ.


Ο δράστης της επίθεσης στο σχολείο της Νεβάδα από την οποία βρήκε τραγικό θάνατο ένας καθηγητής και τραυματίστηκαν άλλοι δύο μαθητές είναι ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο μάλιστα, είχε πέσει θύμα bulling από συμμαθητές του.

Ο καθηγητής που έχασε τη ζωή του είναι ο 45χρονος Μάικλ Λάνσπερι, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον 12χρονο να αφήσει το όπλο για να μην κάνει κακό σε κανέναν άλλον. «Ακούσαμε ότι προσπάθησε να μεταπείσει το παιδί ώστε να προστατεύσει τους άλλους μαθητές», δήλωσε η κουνιάδα του άτυχου δασκάλου.

«Θα μπορούσε να είχε κρυφτεί και να είχε σωθεί αλλά δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος», είπε.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομα του ανήλικου δράστη.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 12χρονος μαθητής βρήκε το πυροβόλο όπλο από το σπίτι των γονιών του. Αφότου πυροβόλησε τον καθηγητή ο νεαρός έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

«Τον άκουσα να λέει, “Γιατί με κοροϊδεύετε; Γιατί γελάτε μαζί μου;”» είπε ένας μαθητής, ο οποίος ήταν μπροστά στο επεισόδιο, εξιστορώντας πώς προσπάθησε να κρυφτεί από τον 12χρονο προκειμένου να σωθεί.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το τραγικό ο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν όλοι οι μαθητές είχαν συγκεντρωθεί στο σχολείο προκειμένου να ξεκινήσει η πρώτη ώρα των μαθημάτων.

"Ήμουν μαζί με τους φίλους μου όταν ένα παιδί άρχισ�� να συμπεριφέρεται περίεργα. Έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε έναν από τους φίλους μου", δήλωσε ένας άλλος μαθητής στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top