Οι πρώτες κυρίες και οι πριγκίπισσες γυρίζουν την πλάτη στους σχεδιαστές

Δίνουν το καλό παράδειγμα και σε περιόδους ύφεσης επιλέγουν γνωστές αλυσίδες

Οι πρώτες κυρίες και οι πριγκίπισσες γυρίζουν την πλάτη στους σχεδιαστές

Όταν ο Ντέιβιντ Κάμερον, ή ο Μπαράκ Ομπάμα μιλούν για κρίση και προσπαθούν να πείσουν για την αναγκαιότητα μέτρων λιτότητας, οι σύζυγοί τους δίνουν το καλό παράδειγμα, περιορίζοντας τις σπατάλες, γυρνώντας τις πλάτες στους γνωστούς σχεδιαστές και εμπλουτίζοντας τις γκαρνταρόμπες τους με ρούχα από γνωστές αλυσίδες ρούχων.

Την αρχή έκανε η Μισέλ Ομπάμα. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, σε αντίθεση με άλλες προκατόχους της, έδειξε αμέσως ότι είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες, όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τον Ιούνιο του 2008 με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα γνωστής αλυσίδας ρούχων. Μάλιστα σε αρκετές επίσημες εμφανίσεις της με αρχηγούς κρατών και τις συζύγους τους προτιμά ρούχα προσιτά, φθηνά και άκρως μοδάτα.

Στα βήματά της περπατά και η σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, Σαμάνθα, η οποία επενδύει σε εταιρείες ρούχων χαμηλού κόστους και προτιμά να ψωνίζει από εκεί τα ρούχα της.

Μάλιστα και κοτζάμ πριγκίπισσες λένε όχι στην πολυτέλεια και προτιμούν την άνεση και τις καλές τιμές. Τρανταχτό παράδειγμα η πριγκίπισσα της Ισπανίας, Λετίσια, αλλά και η Kate Middleton, οι οποίες στις καθημερινές τους εμφανίσεις επιλέγουν ρούχα που δεν είναι εξεζητημένα, υιοθετώντας έτσι ένα πιο προσιτό προφίλ απέναντι στους… υπηκόους τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top