Δείτε στο Star.gr: Η στιλιστική εμφάνιση της Μέρκελ που προβλημάτισε …!!!!(ΦΩΤΟ)

Χωρίς το γούρι της στις κάλπες η Καγκελάριος

Δείτε στο Star.gr: Η στιλιστική εμφάνιση της Μέρκελ που προβλημάτισε …!!!!(ΦΩΤΟ)

​Χωρίς το αγαπημένο της πράσινο-φιστικί σακάκι αλλά με ένα μουντό καφέ στο συνηθισμένο κόψιμο πήγε στις κάλπες η Γερμανίδα Καγκελάριος!!!!

Για όσους παρακολουθούν τις στιλιστικές επιλογές της Άνγκελα Μέρκελ, η σημερινή σκουρόχρωμη εμφάνιση της Καγκελάριου είναι κάτι που δεν συνηθίζει στα μεγάλα γεγονότα!

Η πρώτη κυρία της Γερμανίας κάθε φορά που έχει μια κρίσιμη συνάντηση… ή κάποιο ιδιαίτερο event ή σύνοδο κορυφής που σηματοδοτεί κάτι δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ το φυστικί σακάκι της!!!!

091012140305_5846.jpg

imagesCANVDA1B.jpg

Αν και μέχρι τώρα ξέραμε πως το φυστικί σακάκι είναι το γούρι της, μάλλον κάποια εξέλιξη που χάσαμε θα έκανε την Καγκελάριο να αλλάξει γνώμη και να προτιμήσει "το καφέ της αρκούδας" για μια τόσο σημαντική για την ίδια ημέρα!

GERMANY_ELECTION_1593342f.jpgmerkel-5ad840a4a410ef8a465b39b0acb5cf2c40a58f23-s3-c85.jpg

Τι συμβολίζει όμως το ΚΑΦΕ χρώμα;;;

germen.jpg

Το καφέ είναι το χρώμα της γης. Είναι ζεστό, ήρεμο, μητρικό και απλό. Επομένως, αν στα όνειρα μας βλέπουμε με καφέ ρούχα, ή ανάμεσα σε καφέ υφάσματα ή αντικείμενα, αντανακλά την επιθυμία ή την προαίσθηση ότι θα έχουμε μια ζωή φυσική κι απλή….

Έτσι όπως εξελίσσεται η κρίση στην ευρωζώνη και με την ανεργία να φτάνει στο θεό, μάλλον θα απογοητευτεί από το «καφέ» σακάκι η κ.Μέρκελ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

germany-election_lea_s640x416.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top