«Άκουγε φωνές» ο μακελάρης που σκότωσε 13 ανθρώπους!

Είχε παρουσιάσει συμπτώματα παράνοιας

«Φωνές άκουγε» ο 34χρονος άνδρας ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στη Ναυτική Βάση της Ουάσινγκτον σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Associated Press.

Ο Άαρον Αλέξις είχε νοσηλευτεί με συμπτώματα παράνοιας.

Ήταν έφεδρος του πολεμικού ναυτικού μεταξύ 2007 και 2011. Είχε μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη και τα τελευταία χρόνια είχε γίνει βουδιστής -σύμφωνα με αναφορές μάλιστα του φιλικού του περιβάλλοντος, όπως μεταδίδει το Reuters, θα γινόταν μοναχός.

Με τελευταία δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας το Φορτ Γουόρθ του Τέξας, o 34χρονος εργαζόταν αυτήν την περίοδο ως τεχνικός πληροφορικής στην εταιρεία The Experts.

Η εταιρεία αναλάμβανε συχνά έργα συντήρησης και αναβάθμισης πληροφοριακών συστημάτων του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας. Σύμφωνα με τη Βαλερί Παρλέιβ, επικεφαλής του γραφείου του FBI στην Ουάσινγκτον, ο Αλέξις είχε πρόσβαση στη βάση λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας.

Ήταν οξύθυμος

Το 2010 είχε συλληφθεί με την κατηγορία χρήσης όπλου μέσα στην πόλη, όταν γειτόνισσά του κατήγγειλε στην αστυνομία πως παραλίγο να την χτυπήσει η σφαίρα από όπλο του Αλέξις που εκπυρσοκρότησε την ώρα που, όπως είπε ο ίδιος στην αστυνομία, το καθάριζε στο διαμέρισμά του.

Νωρίτερα, το Μάιο του 2004, είχε συλληφθεί στο Σιάλτ επειδή πυροβόλησε τα λάστιχα οχήματος ενός άνδρα με τον οποίο είχε διαμάχη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top