Ομηρία σε δημαρχείο που θα πήγαινε η Μέρκελ: Απελευθερώθηκε ο αντιδήμαρχος

Η καγκελάριος ακύρωσε την προεκλογική της ομιλία στην Ίνγκολστατ

Ομηρία σε δημαρχείο που θα πήγαινε η Μέρκελ: Απελευθερώθηκε ο αντιδήμαρχος

​Ελεύθερος αφέθηκε ο αντιδήμαρχος Ζεπ Μίσλμπεκ που κρατούταν από έναν ένοπλο άνδρα ως όμηρος μαζί με άλλους δυο στο δημαρχείο της πόλης Ίνγκολστατ στη Βαυαρία.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για τους άλλους δύο ομήρους, που πιστεύεται ότι είναι μια υπάλληλος στην υποδοχή του αντιδημάρχου και άλλος ένας εργαζόμενος στον δήμο.

Η Μέρκελ ακύρωσε την προεκλογική της ομιλία στην Ίνγκολστατ

Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι η υπόθεση ομηρίας σχετίζεται με την προεκλογική συγκέντρωση των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), στην οποία επρόκειτο να μιλήσουν τόσο η Μέρκελ όσο και ο Χορστ Ζεεχόφερ, επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU).

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ αναγκάστηκε να ακυρώσει την προεκλογική της ομιλία στην πόλη Ίνγκολστατ της Άνω Βαυαρίας σήμερα, στο δημαρχείο της οποίας ένας ένοπλος άνδρας κρατάει ομήρους.

Η αστυνομία ανέφερε ότι βρίσκεται σε επαφή τηλεφωνικά με τον άνδρα, ο οποίος είπε ότι είναι οπλισμένος, αλλά δεν διατύπωσε κανένα αίτημα. Ο αριθμός των ομήρων πιστεύεται ότι ανέρχεται σε δύο καθώς νωρίτερα αφέθηκε ελεύθερος ο αντιδήμαρχος ο Ζεπ Μίσλμπεκ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top