Αλίνα Καμπάεβα:Μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον Πούτιν.Έχει βρει τον "Mr. Right"

H πέτρα του σκανδάλου...αποκαλύπτεται- Δείτε την σε σέξι πόζες!

Αλίνα Καμπάεβα:Μιλάει για πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον Πούτιν.Έχει βρει τον "Mr. Right"

Τον... τέλειο άντρα τον άντρα τον σωστό έχει βρει, όπως λέει, η Αλίνα Καμπάεβα, η Ολυμπιονίκης- γυμνάστρια που εδώ και πέντε χρόνια φέρεται να είναι η αγαπημένη του Βλαντιμίρ Πούτιν.

putin2_540_355.jpg

Λίγες μέρες μετά την on camera ανακοίνωση του χωρισμού του Ρώσου προέδρου από τη σύζυγό του, Λουντμίλα, η Αλίνα Καμπάεβα μίλησε για πρώτη φορά –«όλως τυχαίως» για την έρωτα που βιώνει, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει το όνομα του συντρόφου της. Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!

putin_alina.jpg
Όπως αποκάλυψε η 30χρονη πρώην αθλήτρια και νυν μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου έχει βρει τον «Mr Right». «Μερικές φορές είσαι τόσο χαρούμενος που και εσύ ο ίδιος φοβάσαι για την τόση μεγάλη ευτυχία που έχεις», είπε η Καμπάεβα μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

alina.jpg

Ωστόσο όσο και αν επέμεινε ο δημοσιογράφος με τον οποίο μιλούσε, λέξη δεν κατάφερε να της βγάλει για την ταυτότητα του άνδρα με τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Αυτό που είπε μόνο είναι ότι ο αγαπημένος της είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη. «Καταφέρατε να κάνετε την ερώτηση που θέλατε» είπε στον δημοσιογράφο, ωστόσο απέφυγε ξανά να δώσει συγκεκριμένη απάντηση.

images (2).jpg

Εν τω μεταξύ, αν και οι φήμες την θέλουν να είναι μητέρα ενός, δύο ή και τριών παιδιών, όλων καρπών του έρωτά της με τον Ρώσο πρόεδρο, εκείνη αρνήθηκε για ακόμη μία φορά ότι έχει παιδιά.

Πάντως αν η Καμπάεβα καταφέρει να παντρευτεί τον Πούτιν, θα γίνει η πιο νέα πρώτη κυρία της Ρωσίας από τότε που ήταν τσαρίνα η Αλεξάνδρα, σύζυγος του τελευταίου τσάρου της Ρωσίας Νικολάου του Β'.

8926.jpg



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top