Το είδαμε και αυτό: 47χρονος πιστεύει ότι είναι ο Ιησούς που επέστρεψε στη Γη

Το χειρότερο; Και η γυναίκα του η... Μαρία η Μαγδαληνή

Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στην… Αυστραλία όπου ένας 47χρονος με το όνομα Alan John Miller ισχυρίζεται ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος επέστρεψε στη γη.


Μη γελάτε τα πράγματα είναι σοβαρά κ��θώς ο ίδιος πιστεύει επίσης ότι η 32χρονη Mary Suzanne Luck, είναι η Μαρία η Μαγδαληνή η οποία είδε το Μεσσία αναστημένο.

Τώρα τι ακριβώς του συνέβη και υποστηρίζει ότι είναι ο Ιησούς δεν το ξέρουμε. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι ότι μαζί με τη «Μαρία τη Μαγδαληνή», τη σύζυγό του έχουν καταφέρει να πείσουν με τα λεγόμενά του αρκετούς πιστούς της εκκλησίας Wilkesdale.


Η αστυνομία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και αυτό που μπορεί μόνο να κάνει είναι να προειδοποιεί τους κατοίκους να προσέχουν το… περίεργο ζευγάρι!

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Miller είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών και όπως λέει ο πρώτος του γάμος απέτυχε όταν άρχισε να θυμάται λεπτομέρειες από την υποτιθέμενη ενσάρκωση του. Τυχαίο;;;

«Σίγουρα υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που ο καθένας τους υποστηρίζει ότι είναι ο εκλεκτός και οι περισσότεροι είναι σε φρενοκομεία», τονίζει ο Μίλερ, προσθέτοντας ότι «κάποιος από όλους πρέπει να είναι ο Ιησούς... και είμαι εγώ γιατί θυμάμαι τα πάντα για τη ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top