Ανατριχιαστική ομολογία:"Ήμουν δύο μέτρα πιο μακριά από την έκρηξη.Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός"

Ο γιος του τον είδε από το facebook πεσμένο στο έδαφος

Τον τρόμο και την φρίκη που έζησε τη στιγμή των φονικών εκρήξεων στη Βοστώνη περιέγραψε ο μεγαλύτερος σε ηλικία δρομέας, ο 78χρονος Μπιλ Ίφριγκλ.
usa160413.jpg

Όπως δήλωσε, βρισκόταν μόλις ελάχιστα μέτρα από τον τερματισμό όταν εξερράγη ο ένας από τους δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ο Μπιλ Ίφριγκ ανέφερε πως άκουσε ένα δυνατό κρότο και αμέσως μετά βρέθηκε στο έδαφος.

iffrig.jpg


«Ήταν μόλις δυο μέτρα μακριά από μένα», είπε σοκαρισμένος, "Ηταν αρκετά εκκωφαντικός ο θόρυβος. Δεν ένιωθα πόνο, είδα μόνο μια μικρή γρατζουνιά στο πόδι μου. Έκατσα κάποιες στιγμές στην άσφαλτο προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω τί είχε συμβεί μέχρι που ένας αστυνομικός με βοήθησε να σηκωθώ και να απομακρυνθώ από το σημείο».

iffrig1.jpg
Ο γιος του Ίφριγκ, ανέφερε στο Associated Press ότι παρακολουθούσε on line την κούρσα του πατέρα του και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί μόνο όταν είδε στο Facebook τη φωτογραφία του 78χ��ονου, να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος.

Ο ηλικιωμένος δρομέας συμμετείχε για δεύτερη φορά στο μαραθώνιο της Βοστώνης ενώ έχει λάβει μέρος σε δεκάδες μαραθωνίους.

Κάντε κλικ και δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του στο βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top