Απίστευτες εικόνες στην Κύπρο: Πολίτες προσπαθούν να μπουκάρουν στο Προεδρικό Μέγαρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση και αγανάκτηση!

Απίστευτες εικόνες στην Κύπρο: Πολίτες προσπαθούν να μπουκάρουν στο Προεδρικό Μέγαρο (ΒΙΝΤΕΟ)

​Αναταραχή, αγωνία και μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην Κύπρο! Πριν από λίγα λεπτά μάλιστα εκατοντάδες αγανακτισμένοι Κύπριοι πολίτες της Κύπρου βρέθηκαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο! Εξαγριωμένοι χτυπούσαν και προσπαθούσαν να σπάσουν τις πόρτες και να "μπουκάρουν" μέσα, λ��γο πριν την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να βρεθεί μία λύση δικαιότερη από αυτήν που αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης .

Νωρίτερα, όπως αναφέραμε εκτενώς στο star.gr, με συνθήματα όπως «Δημοψήφισμα. Ο λόγος στο λαό» και «Ξεφτίλες πρώην και νυν σας πέσανε οι μάσκες» γραμμένα σε πανό και με ντουντούκες καθώς και με παραστατικές μεταμφιέσεις, χιλιάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά του μνημονίου και της τρόικας έξω από την Κυπριακή Βουλή.

180313182718_8687.jpg

Τα βλέμματα όμως τράβηξε ιδιαίτερα ένας διαδηλωτής, ο οποίος με μάσκα των Anonymous κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, περνώντας από την Γερμανική πρεσβεία, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την γερμανική σημαία. Δείτε ΕΔΩ σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top