ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 10χρονος έχει χόμπι να πετάει μαχαίρια στη μητέρα του!

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο που κόβει την ανάσα

Ο Edward Pinder είναι μόλις δέκα χρόνων και έχει ένα πολύ περίεργο χόμπι!

Είναι Βρετανός και εξειδικεύεται στο να πετάει μαχαίρια… στην ίδια του τη μητέρα.

ay_105579034.jpg
Προφανώς, ο στόχος του δεν είναι να τη σκοτώσει!!!

knife1.jpg
Η οικογένειά του έχει ένα μικρό τσίρκο, όπου εκεί εκπαιδεύεται ο μικρός και δείχνει να έχει τεράστιο ταλέντο και εμπιστοσύνη στα χέρια του. Ευτυχώς για όσους έχει απέναντι του δηλαδή!

Κάθε βράδυ λοιπόν το σπίτι του μετατρέπεται σε ένα μίνι τσίρκο και η μητέρα του, όχι μόνο δεν τον αποτρέπει, αλλά τον βοηθά και στην εκπαίδευση του. Η 37χρονη Erika, αποτελεί μάλιστα τον "στόχο" τον οποίο πρέπει να μάθει να μην πετυχαίνει ο μονάκριβος γιος της.

Έτσι, μητέρα και γιος μπαίνουν στο κέντρο της κυκλικής σκηνής και επιδίδονται στο χόμπι του Edward που το ασκεί από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Παρά την επικινδυνότητα του όλου εγχειρήματος που δεν προτείνεται προς αντιγραφή, ο 10χρονος δεν έχει τραυματίσει ποτέ τη μητέρα του με τα μαχαίρια που χρησιμοποιεί (8 ιντσών το καθένα)!

Μάλιστα, ο Edward αποκάλυψε ότι παρά την ακρίβειά του στο σημάδι και την ψυχραιμία που τον διέκρινε, η μητέρα του ήταν λίγο αγχωμένη κατά τη διάρκεια της παράστασης, κάτι που το επιβεβαίωσε και η ίδια:

«Είχα λίγο άγχος, αλλά ο Edward ήταν πραγματικά ήρεμος και όλα κύλησαν μια χαρά», ομολόγησε η μητέρα του λέγοντας ότι είχε τρομοκρατηθεί ιδιαίτερα τη στιγμή πο�� περίμενε να της πετάξει το πρώτο μαχαίρι.

«Τον έχω δει τόσα χρόνια να εξασκείται και ξέρω ότι μπορεί να το πετάξει σε ευθεία γραμμή, όμως η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει εκείνες τις στιγμές.»

Μάλιστα, ο Edward έχει σκοπό να αυξήσει στο μέλλον την επικινδυνότητα του πετώντας ξίφη και αστέρια, ενώ θα επιχειρήσει να στήσει στον τοίχο και τον πατέρα του!!!

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top