Απίστευτο: Έχασε το σπίτι του από χρέη και ζει σε... τάφο!

ΔΕΙΤΕ φωτο- ΔΕΝ θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Απίστευτο: Έχασε το σπίτι του από χρέη και ζει σε... τάφο!

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για έναν 43 οικοδόμο. Εδώ και 15 χρόνια ο Bratislav Stojanovic έχασε το σπίτι του από χρέη και ζει, όχι στο δρόμο αλλά σε ...ένα νεκροταφείο της Σερβίας.

«Νιώθω πιο άνετα στον τάφο συγκριτικά με τους δρόμους» αναφέρει ο ίδιος, δικαιολογώντας τη μακάβρια κατοικία του.

grave2.jpg

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο Stojanovic ''μοιράζεται'' τον τάφο με τα μέλη μίας οικογένειας στην οποία ανήκε το κοιμητήριο κι έχουν πεθάνει εδώ κι έναν αιώνα. Βρίσκεται στην πόλη Νις της Σερβίας και ουσιαστικά δεν ανήκει σε κανέναν.

grave3.jpg

''Η ατμόσφαιρα είναι ξηρή και ζεστή. Έχω κάποιες λάμπες και τα προσωπικά μου είδη. Το ξέρω, δεν είναι παλάτι, αλλά είναι πιο άνετα από το να έμενα στο δρόμο'' δηλώνει ο ίδιο�� χαρακτηριστικά και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάστασή του με χιούμορ!

''Η ζωή με τους νεκρούς δεν είναι τόσο τρομακτική όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Μάλιστα, σήμερα φοβάμαι πιο πολύ τη ζωή από τον θάνατο. Δε με τρομάζει να κοιμάμαι με τους νεκρούς. Αυτοί είναι νεκροί δε θα μου κάνουν τίποτα. Πιο πολύ από όλα φοβάμαι την πείνα. Άλλωστε αν πεθάνω είμαι στο κατάλληλο μέρος" προσθέτει. Κρίμα...Τι να πει κανείς…!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top