«Η χοντροκώλα Μισέλ Ομπάμα. Κοιτάξτε την. Ζυγίζει 84 με 86 κιλά. Είναι υπέρβαρη»

ΔΕΙΤΕ ποιος την "έκραξε" πάλι για την... περιφέρειά της

«Η χοντροκώλα Μισέλ Ομπάμα. Κοιτάξτε την. Ζυγίζει 84 με 86 κιλά. Είναι υπέρβαρη»

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια για την Μισέλ Ομπάμα στα αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όχι, αυτή τη φορά δεν είναι στο στόχαστρο ο «χωρισμός» της με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, αλλά… η περιφέρειά της, η οποία δεν είναι «μικρή» σύμφωνα με τους διάφορους καλοθελητές που έσπευσαν να πουν τα… «γλυκόλογά» τους.

«Η χοντροκώλα Μισέλ Ομπάμα. Κοιτάξτε την. Ζυγίζει 84 με 86 κιλά. Είναι υπέρβαρη» είπε σε βίντεο ο Μπομπ Γκρίσαμ, προπονητής αμερικάνικου football σε λύκειο της Αλαμπάμα, μιλώντας για το ρόλο που έχει αναλάβει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ για να προωθήσει την υγιεινή διατροφή και την άσκηση στα σχολεία.

Φυσικά ο Γκίρσαμ τέθηκε σε διαθεσιμότητα με το «κοπλιμέντο» που έκανε για τη σύζυγο του Ομπάμα αλλά πριν από αυτόν είπαν και άλλοι την... κα��ία τους.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ρας Λίμποου είχε επίσης ασχοληθεί με τα στρουμπουλά οπίσθια της Μισέλ Ομπάμα και την είχε επανειλημμένως αποκαλέσει «Μισέλ “o πισινός μου” Ομπάμα», ενώ ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός από το Ουισκόνσιν, Φ. Τζέιμς Σενσενμπρένερ, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τα σχόλιά του για τον «μεγάλο πισινό» της πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Τι τραβάει και αυτή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top