Έλληνας το έκανε: πρόταση γάμου στα 309,6 μέτρα!

Τα εγκαίνια του ψηλότερου κτιρίου στην Ε.Ε. επέλεξε ο 22χρονος

Έλληνας το έκανε: πρόταση γάμου στα 309,6 μέτρα!

Μέσα στην πρωτοτυπία είμαστε οι Έλληνες: τα εγκαίνια του υψηλότερου κτιρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την θέα από τον 94ο όροφο διάλεξε ένας 22χρονος για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Ο Τζέιμς Επισκόπου διάλεξε το «Shard», το 95 ορόφων κτίριο που μοιάζει με θραύσμα γυαλιού και άνοιξε χθες στο Λονδίνο, για να ζητήσει από την Λόρα Τέιλορ να τον παντρευτεί.

proposal_shard.jpg

Η 22χρονη είπε το πολυπόθητο «ναι» και το ζευγάρι άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλιά μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, που είχε πάει για να θαυμάσει το «Shard»!

proposal_shard2.jpg

«Με άφησε άφωνη! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Είμαι τόσο χαρούμενη και ενθουσιασμένη! Πραγματικά, δεν είχα ιδέα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε η οσονούπω νύφη.

proposal_shard3.jpg

Μέχρι και από τον δήμαρχο του Λονδίνου που έκανε λίγο νωρίτερα τα εγκαίνια, έκλεψε την παράσταση ο Τζέιμς, ο οποίος για χάρη της καλής του ανέβηκε στα 309,6 μέτρα – ήταν δυνατόν να του αρνηθεί;

Σημειώνουμε πως το «Shard», σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο, είναι και το δεύτερο ψηλότερο κτίριο σε ολόκληρη την Ευρώπη, μετά τον ουρανοξύστη «Μercury» στη Μόσχα, που έχει ύψος 339 μέτρα.

Δείτε στο βίντεο το μέρος που δι��λεξε ο 22χρονος για την πρόταση γάμου!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top