ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! Τι να μας πει ο Κλούνει..ποιος Μράντ Πιτ άλλος είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!

Αποκαλύπτουμε τον «κύριο ΤΕΛΕΙΟ» έτσι όπως τον ζήτησαν 9.000 γυναίκες!!!

​Μπορεί για την Έλενα Παπαρίζου ο Mr Perfect να είναι ένας Έλληνας γκριζομάλλης πολιτικός μηχανικός, για 9.000 γυναίκες όμως ο Ίαν Κλάγκ είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ!! Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η εφημερίδα “New York Daily News”, η οποία έψαξε και βρήκε το ιδανικό αρσενικό!!!

424555_357037507640498_812898691_n.jpg

Πως είναι ο κύριος… τέλειος;

Πρόκειται για έναν διαχειριστή επενδυτικών κεφαλαίων από το Μπρούκλιν, έναν γοητευτικό πενηντάρη, που πίνει μόνο όταν βγαίνει έξω, δεν καπνίζει και αθλείται τακτικά! Ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός , δεν ξέρουμε αν είναι πρόστιχος, πάντως γοητευτικός και έξυπνος είναι σίγουρα, αφού εκτός από δύο πτυχία από το Κέιμπριτζ διαθέτει πράσινα μάτια, είναι μελαχρινός , έχει ευγένεια , χιούμορ και πολύ στυλ !!!

abc-gma-perfect-130111-wg-jpg_164455.jpg

«Συγκεντρώνω όλα τα απαραίτητα προσόντα λοιπόν ! Το βρίσκω λίγο αστείο. Αν όμως το λένε 9000 γυναίκες δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί τους» σχολιάζει ο τέλειος άνδρας με χιούμορ!

Ο Ίαν Κλάγκ είναι χωρισμένος με δύο παιδιά στην εφηβεία, είναι πρώην μαραθωνοδρόμος , αγαπάει το τζόκινγκ και στον ελεύθερο χρόνο του γυμνάζεται για να διατηρείται σε φόρμα και το πιο ΤΕΛΕΙΟ είναι ευαισθητούλης και συναισθηματούλης, δεν θέλει (έτσι λέει τουλάχιστον… τις ξεπέτες) !!!

«Είμαι ανοιχτός σε μια σοβαρή σχέση, με όλη τη ζεστασιά και την οικειότητα που θα μου φέρει» λέει ο κύριος ΤΕΛΕΙΟΣ, επισημαίνοντας διακριτικά ότι προτιμά τις … γυμνασμένες μελαχρινές που αγαπούν την περιπέτεια!!!!

Όσα πιστά μελανούρια λοιπόν…. Σπεύσατε !!! Δε χάνεται τέτοιο κελεπούρι!!!

Δες περισσότερες φωτογραφίες επάνω!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top