Ιεράπετρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού

Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Μετά από μία μαραθώνια απολογία περίπου επτά ωρών, ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Η εκταφή αποκάλυψε τη δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του 65χρονου άνδρα στις αρχές του μήνα στην Κρήτη αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, καθώς έπασχε από καρκίνο. Δύο μέρες μετά, η αστυνομία εξέτασε το υλικό από τις κάμερες έξω από την πόρτα του σπιτιού του και εντόπισε την ημέρα του θανάτου του έναν άνδρα με κρυμμένα χαρακτηριστικά να πλησιάζει. Χτύπησε την πόρτα, του άνοιξε, μπήκε μέσα και βγήκε 30 λεπτά μετά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα έφερε τραύματα από δύο χτυπήματα στο κεφάλι και συμπεραίνεται πως μάλλον ο 45χρονος τον χτύπησε με κάποιου είδους γκλοπ. 

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εξασφάλισε το βίντεο - ντοκουμέντο από τις κάμερες έξω από το σπίτι του Γερμανού και το παρουσίασε για πρώτηη φορά.

Ιεράπετρα: Προφυλακιστέος ο 45χρονος

Χάρη στο παραπάνω βίντεο, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 45χρονο. Το χαρακτηριστικό του περπάτημα, αλλά και η φωνή του που έχει καταγραφεί ήταν τα στοιχεία που τον «πρόδωσαν». 

Ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Ζήνας Κουτσελίνη υπάρχει και ένα δεύτερο πρόσωπο που αναζητείται για να περάσει από ανακριτή και Εισαγγελέα. 

Ιεράπετρα: Φίλος Του 65χρονου Αποκαλύπτει Για Τη Δολοφονία

Δικηγόρος 45χρονου: «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο, υπάρχει μια ψευτοαναγνώριση»

«Σ' αυτή τη δικογραφια θλίβει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος βρίσκεται σήμερα προσωρινά κρατούμενος με ένα και μοναδικό στοιχείο. Την κατάθεση μιας γυναίκας, μιας αλλοδαπής που περιφέρεται στην περιοχή εκεί και ισχυρίστηκε ότι από ένα βίντεο που βλέπει μόνο αυτή και κανείς άλλος απ' όσους είδαν το βίντεο αυτό ότι μοιάζει με τον κατηγορούμενο. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο, υπάρχει μια ψευτοαναγνώριση μιας αλλοδαπής 50χρονης η οποία περιφέρεται και κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια της. Σε αυτή τη γυναίκα είχε μεταβιβάσει το αυτοκίνητό του ο θανών. Λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, της ζήτησε να επιστραφεί πίσω. Αυτή και κάποιες άλλες γυναίκες φαίνεται πως είχαν σχέση και με τα χρήματά του. 

Αφήνουν να διαρρέει ότι προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό, αυτό είναι ανοησία. Ο άνθρωπος έκανε μια αίτηση για έκδοση διαβατηρίου για από τον Φλεβάρη έχουν πληρώσει το δωμάτιο. Τώρα θεωρείται ύποπτος... φυγής», είπε αναλυτικά ο δικηγόρος του προφυλακισμένου άνδρα, Διονύσης Βέρρας. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top