Ημαθία: Με τον πατέρα τους τα κοριτσάκια της σύγχρονης «Μήδειας»

«Προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές»

Ένας μήνας έχει περάσει από τη δολοφονία του έξι μηνών βρέφους από τη μητέρα του στην Ημαθία. Ένα φρικτό γεγονός που έγινε μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της γυναίκας, τα οποία πλέον ζουν με τον πατέρα τους, καθώς πήρε και την προσωρινή επιμέλειά τους. 

Βέροια: «Τράβηξα βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα» - Σοκάρει η βρεφοκτόνος

«Αυτό που συνέβη ήταν κάτι αδιανόητο. Πρώτο μέλημά μου ήταν να πάρω την επιμέλεια των παιδιών μου, κάτι που κατάφερα. Φύγαμε από αυτό το τοξικό περιβάλλον, γυρίσαμε στον τόπο κατοικίας μας, τα παιδιά είναι σε γενικές γραμμές καλά, αν και θυμούνται αυτά που έζησαν και όπως είναι φυσικό έρχεται η στεναχώρια και η θλίψη», είπε ο πατέρας των δύο κοριτσιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η μητέρα που σκότωσε το έξι μηνών βρέφος της

Η μητέρα που σκότωσε το έξι μηνών βρέφος της

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας έχουν ξεκινήσει ήδη να πηγαίνουν σχολείο και έχουν κάνει καινούργιους φίλους και ο πατέρας του με τη σύζυγό του, προσπαθούν να τους προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. 

Ημαθία: Σε σοκ τα παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει το βρέφος

«Παιδοψυχολόγοι παρακολουθούν τα παιδιά και συμβουλεύουν κι εμένα. Προσπαθούμε να συνέλθουμε, με αγάπη, φροντίδα και αυτό που με νοιάζει είναι να επουλωθούν τα τραύματα στις ψυχούλες τους», είπε. 

Ημαθία: Θρήνος στην κηδεία του βρέφους - Δεν άφησαν τον πατέρα να πλησιάσει

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα σύζυγός του αντιμετωπίζει τα παιδιά, σαν να είναι δικά της και όλοι μαζί προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και ηρεμίας, ώστε να παιδιά να μπορέσουν να ξεπεράσουν την τραγωδία που έζησαν
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top