Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Παιδί μου, θα έρθουμε να σε βρούμε»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 21χρονης που πέθανε νικημένη από τον καρκίνο

Λυγίζουν όσοι διαβάζουν την αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στα social media του πατέρα της Ραφαέλας Πιτσικάλη που έχασε την μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Η showbiz αποχαιρετά «το φωτεινό πλάσμα»

«Σ’αγαπάμε παιδί μου, μας λείπεις πολύ. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι», γράφει ο Ανδρέας Πιτσικάλης για το κορίτσι που έγινε άγγελος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. 

Η ιστορία της Ραφαέλας είχε αγγίξει όχι μόνο όσους τη γνώριζαν, αλλά και άγνωστο σε εκείνη κόσμο που θέλησε να της συμπαρασταθεί. Συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό για τη νοσηλεία της στο αντικαρκινικό κέντρο των ΗΠΑ, μετά από κάλεσμα της οικογένειάς της. Ο πατέρας της ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη στήριξαν και της έδωσαν ελπίδα. 

«Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας.Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας .Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ. Μπόρα ήταν και πέρασε», κατέληξε στη συγκινητική ανάρτησή του. 

Το «φωτεινό» κορίτσι από τα Χανιά είχε διαγνωστεί με το σάρκωμα Ewing. Με το θάρρος του, τον αγώνα και τον αξιοθαύμαστο τρόπο που πάλεψε ενάντια στην επάρατη νόσο, έδωσε κουράγιο και δύναμη σε εκατομμύρια ανθρώπους. Παρά το χειρουργείο και τη θεραπεία ξεψύχησε σε νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ, λίγες ημέρες μετά τα 21α γενέθλιά του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top