Βούλα: Μυστήριο γύρω από τα αίτια αυτοκτονίας του εφοπλιστή

Τα πρώτα λόγια της συζύγου του

Ένα μυστήριο που απαιτεί λύση καλύπτει τα αίτια της αυτοκτονίας του 63χρονου Ελληνοσύρου εφοπλιστή, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του χθες το μεσημέρι με καραμπίνα στο σπίτι του στη Βούλα

Βούλα: «Συγχώρεσέ με» - Το τελευταίο μήνυμα του εφοπλιστή στη σύζυγό του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος λίγο πριν στρέψει στον εαυτό του το όπλο και τραβήξει τη σκανδάλη, έστειλε ένα μήνυμα στη σύζυγό του στο οποίο έγραφε: «Συγχώρεσέ με γι’ αυτό που κάνω… Ξέχασέ με…»

Ο εφοπλιστής εντοπίστηκε από τον φρουρό του στο υπόγειο της βίλας που χρησιμοποιούταν σαν γυμναστήριο. Ήταν πεσμένος σε ύπτια θέση και τραυματισμένος στον θώρακα από το φυσίγγιο του κυνηγετικού όπλου του. Δίπλα του βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, από το οποίο έστειλε το τελευταίο μήνυμα στη σύζυγό του. 

Αυτοκτόνησε εφοπλιστής στο σπίτι του στη Βούλα με καραμπίνα   

Η σύζυγός του φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ και αναμένεται εντός της ημέρας να καταθέσει επίσημα στην ασφάλεια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς που βρήκαν τον 63χρονο για τα αίτια της αυτοκτονίας του συζύγου της, φέρεται να απάντησε: «δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε».

Σήμερα αναμένεται να γίνει και η νεκροψία – νεκροτομή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top