Φούρνοι: Αυτοψία στο σημείο που πνίγηκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη

Νέες εξελίξεις στην τραγωδία που συγκλόνισε το καλοκαίρι

Δεν έχει τέλος ο πόνος του Οδυσσέα Σταμούλη και της πρώην συζύγου του μετά από τον χαμό του μονάκριβου γιου τους το καλοκαίρι στους Φούρνους, όπου έκανε διακοπές. Οι τραγικοί γονείς αναζητούν απαντήσεις και στο πλαίσιο αυτό, δρομολογούνται εξελίξεις. 

«Ο Σταμούλης είναι σε τραγική κατάσταση. Αναγκάζεται να παίξει σε κωμωδία»

Όπως είπε ο δικηγόρος της μητέρας του 11χρονου, Γιάννης Μαρακάκης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τη Δευτέρα 30/10/2023 αναμένεται, παρουσία πραγματογνώμονα που έχει οριστεί, να γίνει αυτοψία στο σημείο, όπου πνίγηκε το αγοράκι. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, πριν λίγους μήνες δύτες είχαν πραγματοποιήσει αυτοψία, χωρίς την παρουσία του πραγματογνώμονα. Αυτό που διαπίστωσαν ήταν ότι ο βυθός της θάλασσας ήταν γεμάτος φερτά υλικά, λόγω των εργασιών που γίνονται για την ανάπλαση του λιμανιού. 

Οδυσσέας Σταμούλης: Σε βαθιά θλίψη-Τα ερωτήματα για τον πνιγμό του γιου του

Σημείωσε επίσης ότι οι σημαδούρες που τοποθετήθηκαν και τελικά στάθηκαν μοιραίες για τον 11χρονο, είχαν τοποθετηθεί χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση των λουόμενων και χωρίς να δοθούν οδηγίες για την ασφάλειά τους. 

Πνιγμός 11χρονου: «Το πόδι του γιου του Σταμούλη μπλέχτηκε στη σημαδούρα»

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο 11χρονος, ο οποίος ήταν δεινός κολυμβητής, να πνιγεί μπροστά από το σπίτι του, γιατί το σχοινί από τη σημαδούρα μπλέχτηκε πολλές φορές στο πόδι του. 

Θρήνος στην κηδεία του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη που πνίγηκε

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας αυτοψίας και θα ακολουθήσουν οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top