Εύβοια: 92χρονος οδηγός «εισέβαλε» σε λαϊκή αγορά - Τραυμάτισε 3χρονο παιδί

Άλλα τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά του Αλιβερίου στην Εύβοια, όταν 92χρονος οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πολίτες και πάγκους. 

Σύμφωνα με το evima.gr, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν πλήθος κόσμου έκανε τα ψώνια του στη λαϊκή. Πέντε άτομα φέρονται να έχουν τραυματιστεί, ανάμεσά τους και ένα παιδί μόλις τριών ετών. Άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Στην ίδια πηγή μίλησε μια γυναίκα που έκανε τα ψώνια της εκείνη τη στιγμή και έγινε μάρτυρας του τρομακτικού σκηνικού. «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Είδα ξαφνικά ένα Ι.Χ. που οδηγούσε ηλικιωμένος να τρέχει με τρελή πορεία να πατάει γκάζι και να μπαίνει μέσα στον χώρο που γίνεται η λαϊκή στο Αλιβέρι. Από θαύμα σώθηκα έκανα στην άκρη και μπήκα κάτω από έναν πάγκο. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι πολίτες που βρίσκονταν για τα ψώνια τους στη λαϊκή».

«Ο ηλικιωμένος παρέσυρε όποιον έβρισκε μπροστά χωρίς να πατάει φρένο και τραυμάτισε πέντε άτομα μεταξύ αυτών ένα παιδάκι τριών χρονών» περιέγραψε. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top