Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Πάολας - «Έσβησε» λίγο πριν γεννήσει

Ο γιατρός καταδικάστηκε για αμέλεια -Δύο μήνες μετά πέθανε και ο άνδρας της

Έχασε την κόρη του από ιατρική αμέλεια όταν ήταν έγκυος οκτώ μηνών στο τρίτο της παιδί και δυο μήνες μετά τον θάνατό της «έφυγε» και ο γαμπρος του από ανακοπή καρδιάς. Η Πάολα και ο Νίκος ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που άφησε πίσω του δύο μικρά παιδιά

Δεν άντεξε τον θάνατο της εγκύου συζύγου του - «Έσβησε» μετά από δύο μήνες

Ο κ. Νίκος με τη σύζυγό του μεγαλώνουν μόνοι τους τα δύο εγγονάκια τους. Από το 2016 που έχασε την κόρη του από ιατρική αμέλεια, δίνει έναν διαρκή αγώνα για τη δικαίωση της μνήμης της, καθώς, όπως λέει, ο γιατρός γνώριζε την κατάσταση της υγείας της.

Σήμερα η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο, ενώ πρωτόδικα το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του βαθμού σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή. «Περιμένω να τηρηθεί η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, για να δικαιωθεί το παιδί μου. Διαλύθηκε μια οικογένεια», δήλωσε ο κ. Νίκος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η Πάολα είχε «σβήσει» μπροστά στα μάτια των παιδιών της, με τον μικρό Ραφαήλ να προσπαθεί να την ξυπνήσει. Δύο μήνες μετά, πέθανε και ο σύζυγός της από ανακοπή καρδιάς. «Έσκασε η καρδιά του σαν τριαντάφυλλο από τη στεναχώρια», είχε πει συντετριμμένος ο πατέρας της στην εκπομπή. 

Σήμερα ο κ. Νίκος ζητά δικαιοσύνη. Κατηγορεί τον γιατρό της κόρης του για αμέλεια, γιατί γνώριζε το ιστορικό της, αφού είχε γεννήσει ξανά πρόωρα λόγω προεκλαμψίας, όπως και την ημέρα που της στοίχισε τη ζωή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top