Συγκλονίζει ο γιος αγνοούμενου: «Είναι φρικτό, βρήκα μόνο το παντελόνι του»

«Μου είπε δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο»

Γιος αγνοούμενου: «Είδα τον πατέρα μου να χάνεται στα νερά - Βρήκα μόνο το παντελόνι του» / Βίντεο από OPEN

Δραματικές ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς των αγνοουμένων της κακοκαιρίας «Daniel» που χτύπησε τη χώρα. Ανάμεσά τους και ο 17χρονος γιος του 42χρονου το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Βόλο.

Κακοκαιρία Daniel: Αγωνία για τον 42χρονο - Μέσα στη λάσπη το ΙΧ του

Συγκλονίζει ο γιος αγνοούμενου στον Βόλο: «Βρήκα μόνο το παντελόνι του»

Έκκληση να βρεθεί ο πατέρας του απευθύνει ο γιος του 42χρονου αγνοούμενου στον Βόλο - «Το μόνο που ζητάμε είναι να στείλετε μηχανήματα, να σκαφτεί το ποτάμι, να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, είναι κρίμα, είναι άνθρωπος δεν είναι ζώο» / Φωτογραφία από βίντεο OPEN

Ο 17χρονος ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και κατάφερε να ξεφύγει σκαρφαλώνοντας στην οροφή του οχήματος. Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα τα ίχνη του πατέρα του δεν έχουν εντοπιστεί με την οικογένειά του να αγωνιά για την τύχη του. Το μόνο που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα είναι το παντελόνι του 42χρονου.

Κακοκαιρία Daniel: Οι πληγέντες εκπέμπουν SOS - Tι καταγγέλλουν στο Star

«Μου είπε δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο»

«Θυμάμαι τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να περάσει ένα ορμητικό ρέμα. Θυμάμαι όλη μας τη συζήτηση. Όσο ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον για να ζητήσουμε βοήθεια και τα καταφέραμε. Εν τέλει, ο πατέρας μου κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο και να το μπλοκάρει. Όταν έγινε αυτό έσπασε το πίσω παρμπρίζ και γέμισε όλο το αμάξι νερά. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε μέσα και βγήκαμε» είπε ο 17χρονος στο OPEN.

Βίντεο: Ο δήμαρχος Σκιάθου βουτά στα λασπόνερα να σώσει την αδελφή του

«Κατάφερα, χωρίς να ξέρω πώς και σκαρφάλωσα στην οροφή αλλά τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που πήραν μαζί τους τον πατέρα μου. Δεν τον ξαναείδα και το μόνο που μου είπε ήταν ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Το ποτάμι πήρε προς τα κάτω το αυτοκίνητο και μόλις βρήκα την ευκαιρία πήδηξα μέσα σε ένα χωράφι. Κατάφερα να επικοινωνήσω με δικούς μου ανθρώπους που ενημέρωσαν την πυροσβεστική. Ήρθε μία μπουλντόζα, γύρισε το αμάξι μήπως ο πατέρας μου ήταν εγκλωβισμένος από κάτω. Από τότε μέχρι και σήμερα ήμαστε μόνοι μας», ανέφερε ο 17χρονος.

«Ανθρώπινο χέρι πλημμύρισε τον Θεσσαλικό κάμπο»-Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Έκκληση για βοήθεια 

«Σήμερα δραστηριοποιήθηκαν λίγο. Ό,τι έχουμε βρει, το βρήκα εγώ ο ίδιος, είναι το παντελόνι του. Άλλα αντικείμενα από το αυτοκίνητο τα βρήκα εγώ σκάβοντας. Το μόνο που ζητάμε είναι να στείλετε μηχανήματα. Να σκαφτεί το ποτάμι, να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, είναι κρίμα, είναι άνθρωπος δεν είναι ζώο. Η στάθμη του νερού δεν ήταν μεγάλη, είχε μεγάλη ορμή το ρέμα. Μας ταξίδεψε σε δευτερόλεπτα τουλάχιστον 500 μέτρα. Ήταν φρικτό».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top