Κακοκαιρία Daniel: Αγωνία για τον 42χρονο - Μέσα στη λάσπη το ΙΧ του

Σκηνές αποκάλυψης στον Βόλο - Έρευνες για τον 42χρονο αγνοούμενο

Πολύ δύσκολες ώρες περνά ο Βόλος που σφυροκοπήθηκε από την κακοκαιρία Daniel. Ένας κτηνοτρόφος έχασε την ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που κατέρρευσε από τον μεγάλο όγκο νερού. Ακόμη ένας άνδρας παρασύρθηκε από ρέμα και αγνοείται. Αυτοκίνητα βούλιαξαν, σπίτια και δρόμοι πλημμύρισαν, δεκάδες πολίτες  εγκλωβίστηκαν. Οι αρχές απαγόρευσαν την κυκλοφορία στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή αφού τα φαινόμενα που καταγράφονται είναι πρωτοφανή. 

«Επελαύνει» η κακοκαιρία Daniel - Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Η κακοκαιρία χτύπησε με δραματικό  και απρόσμενο τρόπο. Οι πλημμύρες σάρωσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Σκηνές αποκάλυψης στον Βόλο

Ένας κτηνοτρόφος καταπλακώθηκε από τοιχίο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στην περιοχή Αγιος Γεώργιος για να ταϊσει τα ζώα του.

Τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που η γη «καταπίνει» λεωφορείο στον Κραυσίδωνα

Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό 42χρονου αγνοούμενου

Μάχη με τη μανία της φύσης και τον χρόνο δίνουν οι πυροσβέστες για να εντοπίσουν έναν 42χρονο που αγνοείται από το πρωϊ.

Ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο με τον 16χρονο γιο του, όταν άνοιξε την πόρτα και τον παρέσυρε ο χείμαρρος. Το παιδί έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο και διασώθηκε. 

Κακοκαιρία Daniel: «Πνίγηκε» ο Βόλος – Σε λίμνη μετατράπηκε η πόλη

Το αυτοκίνητο του αγνοούμενου άνδρα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου κατέγραψε η κάμερα του Star. Η πόρτα του οδηγού είναι ανοιχτή ενώ φαίνεται ότι ο άνδρας προσπάθησε να βγει από το όχημα για να γλιτώσει.

 Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό 42χρονου αγνοούμενου

 Tο ΙΧ του 42χρονου αγνοούμενου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το νερό «κατάπιε» λεωφορείο

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και οι χείμμαροι υπερχείλισαν. Το έδαφος υποχώρησε από τα ορμητικά νερά του Κραυσίδωνα και η γη «κατάπιε» ολόκληρο λεωφορείο που βρισκόταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο.

Σκηνές αποκάλυψης στον Βόλο

Με μήνυμα στο 112 η αστυνομία απαγόρευσε την κυκλοφορία στον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από τις 10.30 το πρωί.
Νωρίτερα δεκάδες αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στους δρόμους της πόλης. 

Σκηνές αποκάλυψης στον Βόλο

Κακοκαιρία Daniel: «Πρόκειται πιθανώς για τη μεγαλύτερη νεροποντή στη χώρα»

Απεγκλωβισμοί με φουσκωτά

Οι άνδρες της Πολιτικής Προστασίας επιχείρησαν στο κέντρο της πόλης προκειμένου να απεγκλωβίσουν πολίτες. Μάλιστα, επιστράτευσαν και φουσκωτό σκάφος κάνοντας κουπί μέσα στους δρόμους του Βόλου για να βρεθούν στα σημεία όπου υπήρχαν εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι. 

Απεγκλωβισμοί με φουσκωτά στον Βολο

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top