«Δένουν» τα πλοία για τον Αντώνη: 24ωρη απεργία της ΠΝΟ την Τετάρτη

Δηλώνουν τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του 36χρονου Αντώνη

Σαν μία ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του 36χρονου Αντώνη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη  του πληρώματος του «Blue Horizon» τον έσπρωξαν στη θάλασσα, η ΠΝΟ αποφάσισε την Τετάρτη να κάνει 24ωρη απεργία.

Μεταγωγή του καπετάνιου και των άλλων μελών του πληρώματος στον εισαγγελέα για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά

Μεταγωγή του καπετάνιου και των άλλων μελών του πληρώματος στον εισαγγελέα για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά

Blue Horizon: Σήμερα η κηδεία του Αντώνη στον Άγιο Νικόλαο

Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών, μετά από συνεδρίαση που έκανε εξέδωσε ανακοίνωση  η οποία αναφέρει ότι η Πολιτεία οφείλει και πρέπει να λάβει άμεσα και χωρίς καμία αναβολή όλα τα απαραίτητα μέτρα που σκοπό έχουν την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Ηράκλειο: Ξεσηκώθηκαν για τον Αντώνη - Διαμαρτυρία έξω από το Blue Horizon

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, οι Ναυτικοί με τον χαρακτήρα τους θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, και δε θα πρέπει εξαιτίας των συγκεκριμένων τεσσάρων ανθρώπων του πληρώματος του blue Horizon να στιγματίζονται όλοι οι ναυτικοί.

Blue Horizon: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 4 συλληφθέντες

Η ΠΝΟ, αναφέρει επίσης πως υπάρχει παραβίαση των ορίων και ωρών απασχόλησης, πως οι ναυτικοί δεν αναπαύονται επαρκώς με αποτέλεσμα πολλές φορές να διακινδυνεύει η ασφάλεια των ίδιων των πλοίων, των επιβατών και των δρομολογίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top