Κως: Ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού μιλά για την υπόθεση της Αναστάζια

Τι λέει για τα κινητά τηλέφωνα του 32χρονου και για το βράδυ της δολοφονίας

Κως: Τα μυστικά των κινητών τηλεφώνων - Μιλά ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού για την υπόθεση της Αναστάζια / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω έρχονται στο φως με βάση τα λεγόμενα του συγκάτοικου του 32χρονου κατηγορούμενου από το Μπαγκλαντές. 

Βίντεο από Κω: Ο 32χρονος κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εντόπισε μέσω της Χαράς Χριστοφή και του «Έκφραση 97»  τον πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικο του 32χρονου.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στη Κω έρχονται στο φως με βάση τα λεγόμενα του συγκάτοικου του 32χρονου βασικού υπόπτου από το Μπαγκλαντές. 

 Ο πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικος του 32χρονου / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αποκαλύπτει την ύπαρξη δεύτερης κάρτας SIM που είχε στην κατοχή του ο Μπαγκλαντεσιανός. «Είχε δύο κινητά και το ένα ήταν χαλασμένο. Στο ένα κινητό είχε μέσα δύο κάρτες», είπε ο συγκάτοικος του κατηγορούμενου.

Ο ίδιος λέει επίσης πως με τον 32χρονο συγκατοικούσαν τους τελευταίους δυο μήνες. Κατά τα λεγόμενά του, ο 32χρονος τον είχε παρακαλέσει να συγκατοικήσουν γιατί δεν είχε σπίτι ούτε χρήματα.

Για το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας, είπε πως ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές πήγε στο σπίτι με την άτυχη κοπέλα. Στην ερώτηση «ποια είναι η κοπέλα», ο 32χρονος φέρεται να του απάντησε πως ήταν μια φίλη, ότι θα έκαναν λίγο παρέα και μετά θα έφευγαν.

Τότε εκείνος του απάντησε πως - επειδή ο ίδιος είναι παντρεμένος και έχει παιδιά-, δεν του άρεσε που ο 32χρονος έφερε την Αναστάζια στο σπίτι και του ζήτησε να πάρει την κοπέλα και να φύγει. Κατά τα λεγόμενα του ίδιου, ο 32χρονος έφυγε με την Αναστάζια από το σπίτι γύρω στις 11 το βράδυ. Πρόσθεσε πως ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπε με την κοπέλα αυτή.

Κως: «Πώς να κρύψετε ένα πτώμα» έψαχνε στο διαδίκτυο ο Μπαγκλαντεσιανός

Υπενθυμίζεται, ότι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, μεταφέρθηκε σττις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στις 12 Ιουνίου στην Κω. Συνεχίζει να δηλώνει αθώος και να αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top