Κως: Τι συμβαίνει με το DNA στα νύχια της Αναστάζια;

Δεν υπήρχε συνεργός λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με την ΕΡΤ βρέθηκε DNA στα νύχια της κοπέλας. 

Κως: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια - Τι έψαχνε στο Google;

Παρ' όλ' αυτά η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές οι βιολογικές έρευνες συνεχίζονται, γιατί το πτώμα της άτυχης κοπέλας ήταν σε αποσύνθεση και χρειάζονται εξειδικευμένες εξετάσεις προκειμένου να βρεθούν ίχνη του δράστη. Από την Αστυνομία προς το παρόν λένε ότι δεν έχουν υπάρξει ουσιαστικά αποτελέσματα από τις βιολογικές έρευνες.

Παράλληλα στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται και η κάρτα SIM από το κινητό της 27χρονης, η οποία εντοπίστηκε και αναμένεται να δώσει νέα στοιχεία για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που κόπηκε τόσο βίαια το νήμα της ζωής της. 

Κως: «Δε φαίνεται να υπάρχει συνεργός»

Την ίδια ώρα η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τις εξελίξεις των ερευνών. 

Ίχνη DNA βρέθηκαν στα νύχια της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

Ίχνη DNA βρέθηκαν στα νύχια της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

«Λίγο τα ισόβια και η θανατική ποινή για τον δολοφόνο της κόρης μου»

Όπως είπε, ο 32χρονος που έχει συλληφθεί μπήκε από την πρώτη στιγμή στο «κάδρο» των υπόπτων. 

«Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες δεν ήταν ξεκάθαρη η εικόνα. Το βιντεοληπτικό υλικό μας έδωσε όλα τα στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη της ανθρωποκτονίας», είπε.

Κως: Σε μισογκρεμισμένο σπίτι σκότωσε την Αναστάζια

Όσον αφορά στις εξετάσεις DNA που έγιναν σημείωσε ότι μπορεί να μην υπήρξαν αποτελέσματα από τη βιολογική έρευνα, ωστόσο όσα υποστήριξε ο 32χρονος δεν ταίριαζαν με το υλικό που είχε η αστυνομία στα χέρια της. 

Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι υπήρχε συνεργός στη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω

«Από την στιγμή που βρέθηκε το πτώμα της κοπέλας άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να ξεκαθαρίζουμε πώς έδρασε ο 32χρονος αλλοδαπός», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.

Κως: Βίντεο αποκαλύπτει ότι το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι

Τέλος η κ. Δαμογλίδου αποκάλυψε ότι απομακρύνεται το σενάριο ο 32χρονος να είχε συνεργό στο έγκλημα. 

«Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής μας αποκλείουν τον συνεργό. Σε κάθε περίπτωση, δε βλέπουμε κίνηση άλλου ανθρώπου κοντά στα σημεία που έγινε το έγκλημα κι εκεί που βρέθηκε το πτώμα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top