Κως: Oι τελευταίες στιγμές της 27χρονης Αναστάζια - Δεν «σπάει» ο ύποπτος

Το μήνυμα φόβου της Αναστάζια στον σύντροφό της

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αύριο Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της νεαρής Αναστάζια στην Κω. Η ελληνική αστυνομία έχει ζητήσει απο τις αρχές στο  Μπαγκλαντές όλο το ποινικό του παρελθόν καθώς τους προβληματίζει το γεγονός πως δεν «σπάει». Την ίδια ώρα στο φως έρχονται τα τελευταία μηνύματα της Αναστάζια προς τον σύντροφό της όπως και οι τελευταίες της κινήσεις.

Κως: To όνειρο της άτυχης Αναστάζια - «Ήθελε να γίνει μοντέλο»

«Έλα πάρε με, η κατάσταση ειναι περίεργη» ήταν το μήνυμα φόβου της Αναστάζια στον σύντροφό της.

Το μήνυμα φόβου της Αναστάζια στον σύντροφό της

Στη συνέχεια φαίνεται να ακολουθεί ένα ακόμα μήνυμα με το στίγμα που βρίσκεται. Ο σύντροφός της ξεκινά να την αναζητά. Δέχεται όμως ένα ακόμα μήνυμα απο εκείνη, αυτή τη φορά καθησυχαστικό που εξηγεί ότι είναι όλα καλά.

Οι τελευταίες στιγμές της Αναστάζια 

Πολύ σημαντικά στοιχεία για την έρευνα είναι επίσης και οι τελευταίες στιγμές της Αναστάζια. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr την βλέπουμε να βγαίνει απο το μίνι μάρκετ, κρατώντας μια σακούλα με ψώνια. Στη συνέχεια κάμερα ασφαλείας καταγράφει την κοπέλα να κινείται στον δρόμο μαζί με τον ύποπτο και να φεύγουν μαζί.

Ο αδερφός της ξεσπά... Θεωρεί δεδομένο ότι ο υπήκοος Μπαγκλαντές τη δολοφόνησε, ενώ μιλά και για τα όνειρα που είχε αδερφή του.

«Η αδερφή μου ήταν στο site hostess, ήθελε να εργάζεται σε κάποιες εκδηλώσεις και να εξελίσσεται σε αυτό. Ονειρεύομαι να είμαι στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδερφή μου» λέει ο αδερφός της.

O πατέρας της ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από όσα ακούγονται για το αν η κόρη του έκανε χρήση ή όχι ναρκωτικών ουσιών. «Ηταν τέσσερα χρόνια στην Ολλανδία κι εκεί είναι νόμιμη η μαριχουάνα, δεν ήταν εξαρτημένη αλλά κάπνιζε. Απο εκεί έφυγε γιατί έλεγε ότι εκεί όλοι είναι ναρκομανείς».

Κως: Μαρτυρικός ο θάνατος της Αναστάζια - Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Κως: Το ποινικό «προφίλ» του ύποπτου

O βασικός ύποπτος είναι είναι πολύ σκληρός και δεν «σπάει». Κάτι που δεν συναντούν συχνά οι αστυνομικοί, ειδικά όταν υπάρχει εντοπισμός πτώματος και άρα απόδειξη εγκληματικής ενέργειας.

Κως: Το ποινικό προφίλ του ύποπτου

«Η ελληνική αστυνομία ζήτησε πληροφορίες για τον υπήκοο Μπαγκλαντές απο τη χώρα του προκειμένου να δούμε αν είχε ποινικό παρελθόν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Για να δεθεί η υπόθεση και να αποκαλυφθούν τυχόν συνεργοί θα πρέπει να «μιλήσουν» τα αποτελέσματα απ το DNA.Οι αστυνομικοί έχουν μια πρώτη εικόνα για το πώς δολοφονήθηκε η Αναστάζια. Συγκεκριμένα η πρώτη εικονα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ασφυκτικό θάνατο.

Κως: Η Αναστάζια ήταν δεμένη χειροπόδαρα όταν βρέθηκε νεκρή

Κως: Μυστήριο με τη λευκή μπλούζα που εντοπίστηκε στο σπίτι του υπόπτου 

Στο σπίτι του βασικού υπόπτου έχει βρεθεί μια λευκή γυναικεία μπλούζα με λεκέ που θυμίζει αίμα.

Το εύρημα αυτό τις τελευταίες ώρες εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν ανήκει ή όχι στην 27χρονη. Ο δολοφόνος που την τύλιξε με το σεντόνι δεν κινήθηκε σπασμωδικά αλλα πολύ σχολαστικά. Οταν εντοπίστηκε η σορός, τα χέρια ήταν σε ευθεία γραμμή κολημμένα πάνω στο σώμα της.

Κλείδωσε τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σύντροφος της Αναστάζια

Στη χώρα του βρίσκεται πλέον ο σύντροφος της Αναστάζια μαζί με τη μητέρα της κοπέλας, με τη δέσμευση ότι θα παραμείνουν στη διάθεση των ελληνικών αρχών, οι οποίες τον κάλεσαν χθες για δεύτερη φορά προκειμένου να τον εξετάσουν.

Οι πληροφορίες του Παναγιώτη Ζουζούνη από την Κω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μετά και τη δεύτερη κατάθεσή του, ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια κλείδωσε τα προφίλ που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι ελληνικές αρχές επέτρεψαν στον Πολωνό και στη μητέρα της 27χρονης να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με την προϋπόθεση να παραμείνουν στη διάθεση τους για ό,τι άλλο χρειαστεί. Η οικόγενεια πάντως της Αναστάζια έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο και μάλιστα έναν από τους πιο γνωστούς ποινικολόγους της Πολωνίας τον Γιάροσλαβ Κοβαλεφσκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top