Κρήτη: Τα πρώτα λόγια της 36χρονης πριν μπει στην εντατική

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 36χρονος που μαχαίρωσε τη σύντροφό του

Βγήκε από τη ΜΕΘ η νεαρή γυναίκα που δέχτηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο. Εκεί νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της, ο οποίος αυτοτραυματίστηκε. 
 

Κρήτη: Στην εντατική η 36χρονη 

H 36χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός έπαθε αμόκ

H 36χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός έπαθε αμόκ

Το μεσημέρι Εισαγγελέας και Ανακριτής πήγαν στο νοσοκομείο και άσκησαν δίωξη στον κατηγορούμενο. Ωστόσο, ο 36χρονος ελεύθερος επαγγελματίας δεν έδωσε ούτε σήμερα εξηγήσεις για την πράξη του. Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ο 36χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. 

Κρήτη: Αφού μαχαίρωσε τη μνηστή του, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι

Τα πρώτα λόγια της 36χρονης στους αστυνομικούς

Λίγο πριν μπει στην Εντατική η 36χρονη, οι αστυνομικοί μίλησαν για ελάχιστα λεπτά μαζί της, χωρίς ωστόσο να μάθουν γιατί  δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι από τον αρραβωνιαστικό της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Γωγώς Αποστολάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φέρεται να τους είπε μόνο:

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο Star για τα πρώτα λόγια της 36χρονης μετά την επίθεση

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο Star για τα πρώτα λόγια της 36χρονης μετά την επίθεση

«Μου επιτέθηκε, με έριξε κάτω. Εγώ τον κλωτσούσα και μετά πήρε το μαχαίρι. Είχε σκοπό να με σκοτώσει. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, δεν είχαμε προβλήματα».

«Ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι»

Το ζευγάρι ήταν επτά χρόνια μαζί και ζούσε ευτυχισμένο. Η σχέση τους , όπως λένε ακόμη και οι πιο κοντινοί τους άνθρωποι, ήταν χωρίς προβλήματα. 

Κρήτη: «Ήταν σε αμόκ», λέει η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

«Πάρα πολύ αγαπημένοι. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, κανένα απολύτως. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως και ήταν πάρα πολύ αγαπημένοι. Και ο σύντροφός της ήταν πολύ καλό παιδί» είπε ο πατέρας της 36χρονης στην εκπομπή “T-Live”.

Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, σχεδίαζαν τον γάμο τους. Τώρα, πλέον προσπαθούν να καταλάβουν τι όπλισε το χέρι του 36χρονου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top