Θεσσαλονίκη: Ξεσκέπασαν διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Ισχυρό πλήγμα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων εξαρτησιογόνων ουσιών πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από την επισταμένη έρευνα και τις συντονισμένες ενέργειες που διενήργησαν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες το μεσημέρι συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, μέλη του κυκλώματος, ένας άνδρας 42 ετών και μία γυναίκα 44 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση.

Έκανε μαγνητική το λευκό τιγράκι που είχε βρεθεί – Σε ποια κατάσταση είναι

Θεσσαλονίκη: Ξεσκέπασαν διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα στην περιοχή της Σταυρούπολης, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, βρέθηκαν 34 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 35 κιλών και 692 γραμμαρίων.

Την Τετάρτη επανεκκινεί ο σιδηρόδρομος - Πώς θα γίνει το σταδιακό άνοιγμα

Θεσσαλονίκη: Ξεσκέπασαν διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην οικία του, αλλά και στην οικία της 44χρονης, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 38 κιλών και 117 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, υλικά για συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, 820 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο ιδιωτικής χρήσης επιβατηγά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε ο δράστης για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Άλλαξε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - Αναλαμβάνει ο Λάζαρος Μαυρόπουλος

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ήταν μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης από την Αλβανία και ρόλος τους ήταν η παραλαβή, η μεταφορά, η απόκρυψη και η περαιτέρω διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top