Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο «Μάξιμος Σαράφης»

Ελεύθεροι οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (28/1)

Προφυλακιστέος κριθηκε μετά την απολογία του ο «Μάξιμος Σαράφης». Το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Novartis και προστατευόμενος μάρτυρας για την υπόθεση, Μάξιμος Σαράφης, βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του κυκλώματος εξαπάτησης επιχειρηματιών μέσω δανείων. 

«Μάξιμος Σαράφης»: Επίθεση κατά ΝΔ και Γεωργιάδη μέσα από τα κρατητήρια

μαξιμος σαραφης νοβαρτις

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον «Μάξιμο Σαράφη»

Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο ΑΤ οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για συμμετοχή σε κύκλωμα εξαπάτησης επενδυτών μέσω δανείων. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, συμμετείχαν σε μία οργάνωση που δρούσε τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια με ιδιαίτερη μεθοδικότητα και οργανωτικότητα και στόχευε σε ανθρώπους του επιχειρηματικού χώρου.

«Μάξιμος Σαράφης»: Πήρε από τα θύματά του πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ

Συγκεκριμένα, τα μέλη της εμφανίζονταν ως οι «σωτήρες» τους από τις δυσχερείς οικονομικές διεθνείς συνθήκες, οι οποίες είχαν εκμηδενίσει την πιστοληπτική τους ικανότητα κι επακόλουθα, τη δυνατότητα χρηματοδότησής τους από εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επτά περιπτώσεις απάτης, από τις οποίες τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αποκόμισαν 800.000 ευρώ περίπου, ενώ η επαπειλούμενη ζημία ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top