Προσπαθούσε να γλιτώσει από άνδρα που τον κυνηγούσε και έπεσε θύμα τροχαίου

Απρόσμενο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη και η παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Βίντεο από Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε από φορτηγάκι στην προσπάθεια του να γλιτώσει από άνδρα που του φώναζε και τον απειλούσε.

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 21χρονης στη Θεσσαλονίκη

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Πλούτωνος δίπλα από το κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ένας ηλικιωμένος άνδρας χτυπήθηκε από φορτηγάκι, όταν βγήκε ξαφνικά στον δρόμο προσπαθώντας να ξεφύγει από έναν άλλον άνδρα που του φώναζε και τον έβριζε.

Οι δύο άνδρες φέρονται να επέβαιναν νωρίτερα σε λεωφορείο, στο οποίο διαπληκτίστηκαν για θέμα που αφορά τη χρήση μάσκας.

Τροχαίο Βούλα: 80χρονος οδηγούσε επί 1,5 χλμ στο αντίθετο ρεύμα

Αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο στην οδό Πλούτωνος με τον άνδρα ηλικίας 45-50 ετών να συνεχίζει να φωνάζει και να κινείται απειλητικά προς το μέρος του ηλικιωμένου, ο οποίος στην προσπάθεια του να τον αποφύγει, βγήκε στον δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο νεαρότερος άνδρας αμέσως μετά, φέρεται να συνέχιζε να φωνάζει και να βρίζει. Επιχείρησε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όμως τον ακολούθησαν δύο άτομα για να μη διαφύγει, τα οποία ενημέρωσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο έχει εντοπιστεί και προσάγεται στο Α.Τ Χαριλάου, ενώ ο ηλικιωμένος διακομίζεται τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Θεσσαλονίκη: Έδειραν οδηγό ταξί μετά από τροχαίο και τον εγκατέλειψαν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top