Θεσσαλονίκη: Έδειραν οδηγό ταξί μετά από τροχαίο και τον εγκατέλειψαν

Έμεινε ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο

Βίντεο από το μεσημεριανό Δελτίο ειδήσεων του Star (16/11)

Αδιανόητη τροπή είχε ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 2 Οκτωβρίου στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Δίκυκλο συγκρούστηκε με ταξί και οι δύο οδηγοί ήρθαν στα χέρια με απρόσμενη συνέχεια. 

Περιστέρι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικυκλιστής χτύπησε τον οδηγό ταξί στο κεφάλι με το κράνος του. Ο ταξιτζής έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε, ενώ ο νεαρός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε με το μηχανάκι του. 

Ο οδηγός ταξί νοσηλεύτηκε ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πήρε εξιτήριο πριν από λίγες μέρες. Ο δράστης από την άλλη παραμένει άφαντος, με την οικογένεια του θύματος να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία. 

Τραγωδία στην Ηλεία: Πέθανε όπως η κόρη του κι ο εγγονός του

«Το αιμάτωμα δημιουργήθηκε όταν έπεσε στο οδόστρωμα. Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός μηχανής τον είδε αναίσθητο και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Πριν μια εβδομάδα βγήκε, είναι σε ανάρρωση, θα είναι μακρύς ο αγώνας. Ευτυχώς τις εγκεφαλικές αισθήσεις τις έχεις καλές, σωματικά δεν είναι καλά. Κάνει 100 μέτρα και θέλει να κάτσει. Μικρής ηλικίας (ο δράστης) 25-30 ετών το ανώτερο» είπε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» ο αδερφός του οδηγού ταξί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top