Κως: Ελεύθερος ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη

«Πήδηξε από το παράθυρο και την κυνήγησε», συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ελεύθερος ο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη στην Κω / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά την απολογία του ο 35χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δύο 14χρονες και αποπειράθηκε να βιάσει μια 13χρονη σε εκδήλωση Γυμνασίου που έγινε στις 12 Νοεμβρίου σε μπαρ στην Κω

Η απολογία του διήρκησε τέσσερις ώρες, όμως ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τα πάντα. 

Απόπειρα βιασμού στην Κω:Βίντεο ντοκουμέντο - Γονείς ξυλοκόπησαν τον 35χρονο

Ωστόσο υπάρχει βίντεο που δείχνει γονείς να τον ακινητοποιούν, ενώ ο ίδιος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για κλοπή. 

Στον 35χρονο επιβλήθηκε η εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου, απαγόρευση συναναστροφής με τις ανήλικες καθώς και απαγόρευση παρουσίας του σε μέρη όπου υπάρχουν ανήλικοι.

Κως: «Παρενοχλούσε κορίτσια την ώρα που χόρευαν»

Η 13χρονη, που κατηγορεί τον 35χρονο ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει έδωσε ανωμοτί κατάθεση, παρουσία ψυχολόγου του νοσοκομείου του νησιού στις 15 Νοεμβρίου. 

Άγιος Αντώνιος: Με δόλωμα την εύρεση εργασίας παρενοχλούσε ανήλικες

Όπως είπε, είχε πάει στο πάρτι του σχολείου της μαζί με τις φίλες της και ο κατηγορούμενος την κοιτούσε με προκλητικό ύφος, που την ανάγκασε να απομακρυνθεί από εκεί που βρισκόταν. 

«Ενώ χορεύαμε με τις φίλες και τους φίλους μας, ένιωσα κάποιον να με ακουμπάει στα οπίσθια, γύρισα είδα ότι ήταν ο κατηγορούμενος τον έσπρωξα και το είπα στους φίλους μου(…). Έμαθα ότι είχε ακουμπήσει και άλλα κορίτσια», κατέθεσε το κορίτσι.

Θεσσαλονίκη: Καθηγητής κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος φέρεται να κυνήγησε τη 13χρονη όταν εκείνη βγήκε από το μπαρ και την έβαλε με τη βία μέσα στο άσπρο τζιπ του. 

«Επειδή συνέχισε να με κοιτάζει εγώ βγήκα έξω να πάρω λίγο αέρα. Τότε τον βλέπω να πηδάει από το παράθυρο και να αρχίζει να με κυνηγάει. Εγώ άρχισα να τρέχω, με τα παπούτσια που φορούσα, τα οποία είχαν τακούνι και δεν μπορούσα να τρέξω γρήγορα. Με πρόλαβε, μου έπιασε τα χέρια με το ένα χέρι τραβώντας με και με το άλλο χέρι μου είχε κλείσει το στόμα. Με έβαλε μέσα στο αμάξι, ανέβηκε πάνω μου και με άγγιξε στα γεννητικά μου όργανα. Τότε εγώ του έδωσα μία κλωτσιά στην κοιλιά, απομακρύνθηκε προς στιγμήν και κατάφερα να βγω έξω από το αμάξι του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή. Στη συνέχεια του έριξα το κινητό μου στο κεφάλι του και άρχισα να τρέχω. Απ' ότι μου είπαν τα παιδιά μετά, ένα παιδί με είδε, ειδοποίησε τα υπόλοιπα και μαζεύτηκαν πολλά παιδιά. Έβαλαν κάτω τον κατηγορούμενο και τον χτυπούσαν. Μου έλεγε "έλα εδώ"-"έλα εδώ". Το αμάξι ήταν ένα τζιπ άσπρο και ήταν παρκαρισμένο σε πολύ κοντινή απόσταση, δεν ήταν πάντως πάνω στον κεντρικό δρόμο, ήταν σε απόμερο σημείο», κατέθεσε η μαθήτρια.

Κως: «Ο άνδρας μπήκε στο μπαρ προσποιούμενος τον γονιό» 

Σύμφωνα με τον πρόδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που κατέθεσε επίσης στις αρχές, στο πάρτι υπήρχε επιτήρηση από μέλη του συλλόγου και κανείς δεν έμπαινε στο μπαρ χωρίς εισιτήριο. 

Ερμού: Γνωστός TikToker ο 57χρονος που προσπάθησε να θωπεύσει δύο κορίτσια

«Κάποια στιγμή, γύρω στις 23:30 έμαθα ότι ένα κοριτσάκι έκλαιγε γιατί κάποιος άνδρας την ενόχλησε. Μετά από 10 λεπτά και ενώ αναζητούσα αυτόν τον άνδρα, είδα ένα μέλος του συλλόγου να βγάζει έξω έναν άγνωστο άνδρα. Αναρωτήθηκα τι συνέβη και άρχισα να ρωτάω διάφορα αυτόν τον άντρα, ο οποίος υποστήριζε ότι ήταν γονέας και είχε έρθει να πάρει το παιδί του. Έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και του είπα να φύγει από τον χώρο. Τότε άρχισαν να βγαίνουν αρκετά παιδιά έξω και επικρατούσε ανησυχία. Ξαφνικά είδα κάποιους μαθητές να τρέχουν και να σπρώχνουν τον άγνωστο άνδρα που είχα διώξει. Ένας περαστικός εκείνη τη στιγμή κάλεσε την αστυνομία γιατί νόμιζε ότι γινόταν τσακωμός. Εγώ και ένα άλλο μέλος πήγαμε στο πλήθοs, απομακρύναμε τους μαθητές και συγκρατούσαμε τον άνδρα στο έδαφος», κατέθεσε.

Κως: Τι κατέθεσε η μητέρα μιας από τις ανήλικες μαθήτριες

Η μητέρα ενός εκ των δυο κοριτσιών 14 ετών κατέθεσε τα εξής:

Χολαργός: Ο ταγματάρχης που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο

«Βρισκόμουν στην οικεία μου με τον σύζυγο μου, όταν μου τηλεφώνησε αναστατωμένη η κόρη μου. Μας ενημέρωσε ότι στο πάρτι που βρισκόταν την είχε ενοχλήσει ένας μεγαλύτερος άνδρας, τον οποίο είχαν συλλάβει αστυνομικοί και τον οδηγούσαν στο τμήμα. Αμέσως ήρθα στο Α.Τ. όπου συνάντησα την κόρη μου, η οποία μου είπε ότι την ώρα που είχε βγει έξω από το μαγαζί για να μιλήσει στο τηλέφωνο, σταμάτησε μπροστά της ένα άσπρο αυτοκίνητο και ο οδηγός της είπε να μπει στο αυτοκίνητο για να την πάει όπου θέλει. Εκείνη αρνήθηκε και μπήκε πάλι μέσα. Μετά από λίγη ώρα είδε αυτόν τον άντρα να περιφέρεται στο μπαρ και να ενοχλεί άλλες κοπέλες. Επίσης εθεάθη να ακολουθεί μία κοπέλα έξω από το μαγαζί και κάποια αγόρια έτρεξαν έξω και απώθησαν αυτόν τον άνδρα από την μαθήτρια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top