Βίντεο ντοκουμέντο – Διαρρήκτης κάνει ακροβατικά για να κλέψει...σωλήνες

Δείτε τα «τρικ» των επιτήδειων για να παραβιάζουν αυτοκίνητα

Δεν έχει όρια το θράσος ορισμένων κακοποιών, καθώς στο κέντρο της Αθήνας, όπου η κάμερα συνέλαβε έναν άνδρα να κλέβει μέρα - μεσημέρι τσάντα μέσα από αυτοκίνητο, ενώ μια απίστευτη διάρρηξη σημειώθηκε στα δυτικά προάστια, όπου άγνωστος άνδρας έκανε ακροβατικά προκειμένου να εισβάλει σε μία πολυκατοικία και να κλέψει...σωλήνα.

Αττική: Κυνηγούσε το διαρρήκτη και κατέγραφε τη διαφυγή του με το κινητό

Ένας νεαρός άνδρας φορώντας κουκούλα σκαρφαλώνει στη γκαραζόπορτα της πολυκατοικίας όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε ο Άρης Λάμπος για το STAR. Η ώρα που ο διαρρήκτης πραγματοποιεί ανενόχλητος τη διάρρηξη είναι 7 και 20 το πρωι. Το βίντεο αποτυπώνει τον θρασύτατο διαρρήκτη να κινείται στην πυλωτή, ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να δοκιμάζει μήπως το λευκό τζιπ είναι ξεκλείδωτο, ενώ στη συνέχεια επιχειρεί να σκαρφαλώσει στον τοίχο για να κλέψει ένα αλουμινένιο σωλήνα. Στη συνέχεια ανοίγει την αυτόματη γκαραζόπορτα κι αποχωρεί σαν…κύριο με τους σωλήνες στα χέρια. 

Λήστεψαν φοιτήτρια αφού τη νάρκωσαν με αναισθητικό σπρέι- Αποκλειστικό Star

Σημειώνεται ότι οι επιτήδειοι έχουν αναπτύξει ειδικά συστήματα με τα οποία μπορούν να παραβιάζουν το immobilizer του αυτοκίνητου δευτερόλεπτα αφότου ο ιδιοκτήτης πατήσει το κουμπί για να το κλειδώσει, όπως εξηγεί ο Μάκης Παπαδημητρίου - επισκευαστής οργάνων-εγκέφαλων αυτοκίνητων. «Αν εσύ είσαι δίπλα μου τώρα όπως είσαι εδώ ή απέναντι την ώρα που πατάω το κουμπί έχει ένα δέκτη κωδικών και μπορεί να αντιγράψει το κλειδί μου σε δυο δευτερόλεπτα και να μπει μέσα να κλέψει τα πράγματα μου ή και να βάλει το αμάξι μπροστά.»

«Άνοιξε» αυτοκίνητο μέρα - μεσημέρι

Προκαλεί εντύπωση το βίντεο που εξασφάλισε η Κατερίνα Ρίστα για το STAR που δείχνει έναν άνδρα, ο οποίος μιλάει δήθεν στο τηλέφωνο, να πλησιάζει ένα λευκό ΙΧ που παρκάρει με alarm σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Ο οδηγός βγαίνει από το όχημα και απομακρύνεται. Ο μαυροντυμένος άνδρας κοιτάζει προσεκτικά από τα τζάμια και στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού σαν...κύριος από το χερούλι, «αρπάζει» μια τσάντα και απομακρύνεται από το σημείο.

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top