Αττική: Κυνηγούσε το διαρρήκτη και κατέγραφε τη διαφυγή του με το κινητό

Πάτρα: Συμμορία ανηλίκων στα χέρια της αστυνομίας– 5χρονος το νεότερο μέλος

Κυνηγούσε το διαρρήκτη καταγράφοντας τη φυγή του με το κινητό του - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε μονοκατοικία στον Γέρακα, όπου αδίστακτος διαρρήκτης εισέβαλε σε σπίτι. Ο εγγονός του ιδιοκτήτη του σπιτιού αντιλήφθηκε το δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, ωστόσο ο πρώτος τον κυνήγησε και κατέγραψε τη διαφυγή του με το κινητό του.

Νέος Κόσμος: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

Στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star φαίνεται ο εγγονός του ιδιοκτήτη να κυνηγά το διαρρήκτη. Στο ρεπορτάζ Αλέξανδρου Γύγο, ο εγγονός περιγράφει με λεπτομέρειες τη μάχη του με το διαρρήκτη, ο οποίος τελικά έφυγε με άδεια χέρια από το σπίτι που επιχείρησε να «αδειάσει».

Αυτή είναι η «οικιακή βοηθός» που νάρκωνε και λήστευε ηλικιωμένους

Η αστυνομία αναζητά τον «ποντικό», έχοντας στην κατοχή της τόσο την εικόνα του από το βίντεο, όσο κι από ένα φτυάρι που χρησιμοποίησε προκειμένου να παραβιάσει την πόρτα.

Αυτοί είναι οι ληστές που ρήμαζαν σπίτια ηλικιωμένων στα νότια προάστια

Σημειώνεται ότι κάτοικοι της περιοχής του Γέρακα Αττικής κάνουν λόγο για συχνά περιστατικά διαρρήξεων. 

Συμμορία ανηλίκων πιάστηκε στα χέρια της αστυνομίας στην Πάτρα 

Στα χέρια της αστυνομίας πιάστηκε συμμορία ανηλίκων η οποία διέπραττε κλοπές σε συνοικίες αλλά και στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι όταν ανάμεσα στα παιδιά βρήκαν και ένα μόλις πέντε ετών, ενώ το μεγαλύτερο μέλος σε ηλικία της συμμορίας είναι μόλις 12 ετών. 

Καρέ - καρέ η στιγμή της ληστείας σε βιοτεχνία στη Νέα Ευκαρπία

Στο στόχαστρο της συμμορίας έμπαιναν αυτοκίνητα. Έσπαγαν τα τζάμια και έπαιρναν ότι έβρισκαν, με το τελευταίο περιστατικό, το οποίο οδήγησε στη σύλληψη, να αφορά κλοπή άρπαξαν 400 € που είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης.

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι το πέντε ετών παιδάκι ήταν ουσιαστικά το «ξεκάρφωμα», αφού κανείς δε θα μπορούσε να υποψιαστεί ότι θα το χρησιμοποιούσαν με οποιονδήποτε τρόπο σε μια συμμορία ανηλίκων. 

Αιματηρή ληστεία στους Αγίους Αναργύρους: Νεκρός ο δράστης

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των γονέων των ανηλίκων, ενώ εξετάζεται σοβαρά  το ενδεχόμενο να δρούσαν υπό την καθοδήγηση τους. 

Βίντεο Ντοκουμέντο: Επεισοδιακή Καταδίωξη Στη Νέα Ερυθραία

Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμα ένα περιστατικό με ανήλικο σημειώθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου, όταν  ένα παιδί μαζί με ενήλικα μπήκε σε σπίτι από το παράθυρο  και άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και κάρτες τράπεζας. 
 

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top