Μάνδρα: Πριν χρόνια είχαν «χάσει» κι άλλο παιδί - Είχε καεί στο τζάκι

Ο 17χρονος δεν είναι το μόνο παιδί της οικογένειας που βρήκε τραγικό θάνατο

Αβάσταχτη είναι η τραγωδία που έπληξε την οικογένεια του 17χρονου, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον 14χρονο αδελφό του στη Μάνδρα.

Μάνδρα: Απολογείται ο 14χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο 17χρονος δεν είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας που βρήκε τον θάνατο με τραγικό τρόπο. Πριν από μερικά χρόνια ένα ακόμα παιδί, μόλις δύο ετών, είχε καεί στο τζάκι και είχε χάσει τη ζωή του, βυθίζοντας την οικογένεια στο πένθος. 

Μάνδρα: «Θα είμαι στο πλευρό του, είναι ένας άγγελος»

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 17χρονου, μιλώντας στην εκπομπή του Star είπε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του 14χρονου γιου του, ο οποίος βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τη δολοφονία του αδελφού του. 

Μάνδρα: Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου Φώτη - «Γύρνα πίσω παιδί μου»

«Θα είμαι στο πλευρό του, είναι ένας άγγελος, δεν του έχω μιλήσει ακόμη. Έχει μιλήσει με τη μαμά του», είπε. 

Μάνδρα: Τον σκότωσε κατά λάθος

Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία στη Μάνδρα την περασμένη Πέμπτη. Έφερε τραύμα από καραμπίνα ψηλά στην πλάτη, στο ύψος του αυχένα, ενώ δίπλα του βρέθηκε κι ένας κάλυκας. 

Μάνδρα: Πώς έγινε η δολοφονία του 17χρονου - Τι λέει ο πατέρας του

Αρχικά ο 14χρονος δεν είπε την αλήθεια και ο πατέρας του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει στην κατοχή του καραμπίνα. Στη συνέχεια όμως το παιδί ομολόγησε ότι εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του. 

Τραγωδία Μάνδρα: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων σήμερα ο 14χρονος

Όπως είπε είχαν πάει στη στάνη της οικογένειας να βοσκήσουν τα ζώα τους. Κάποια στιγμή το βράδυ είδαν ένα αγριογούρουνο και πήραν την καραμπίνα του πατέρα τους για να το σκοτώσουν. Δε βρισκόταν όμως σε καλή θέση για να το σκοτώσουν κι έτσι, σύμφωνα με τον 14χρονο, ο αδελφός του, τού έδωσε να κρατήσει την καραμπίνα. Το όπλο όμως εκπυρσοκρότησε και πέτυχε τον 17χρονο πισώπλατα. Ο 14χρονος τρομοκρατήθηκε, επέστρεψε στο σπίτι και είπε στον πατέρα του τι είχε συμβεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top