Μάνδρα: Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου Φώτη - «Γύρνα πίσω παιδί μου»

Απολογείται αύριο ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του 17χρονου στη Μάνδρα / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 17χρονου στη Μάνδρα, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε από τον 14χρονο αδελφό του. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που μοιρολογούσε για τον άδικο χαμό του παιδιού της.

Μάνδρα: Πώς έγινε η δολοφονία του 17χρονου - Τι λέει ο πατέρας του

«Ράγισαν» καρδιές το πρωί στο Κοιμητήριο της Μάνδρας στην κηδεία του άτυχου Φώτη, του 17χρονου, τον οποίο, όπως ομολόγησε ο 14χρονος αδελφός του, πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος με την καραμπίνα του πατέρα του.  

Μάνδρα - θρήνος στην κηδεία του 17χρονου

Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου Φώτη που πυροβολήθηκε από τον αδελφό του στη Μάνδρα / Φωτογραφία από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του είπαν το τελευταίο «αντίο».

Μάνδρα - κηδεία 17χρονου

Πλήθος κόσμου είπαν συγγενείς και φίλοι στον 17χρονο που πυροβολήθηκε στη Μάνδρα / Φωτογραφίες από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Μάνδρα - κηδεία 17χρονου 2

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, που σπάραζε από τον πόνο πάνω από το φέρετρο του παιδιού της:

«Φώτη μου, πού πας... Γύρνα πίσω, παιδί μου», φώναζε.

Ο 14χρονος κατηγορούμενος δεν ήταν παρών στην κηδεία, καθώς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή για να απολογηθεί. 

Μάνδρα: Απολογείται την Τρίτη ο 14χρονος

Ο 14χρονος αδελφός του θύματος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μεγαλύτερο αδελφό του και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Μάνδρα - 14χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του

Ο 14χρονος αδελφός του θύματος ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο / Φωτογραφία από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές αρχές διεξάγουν παράλληλη έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των υπόλοιπων επτά παιδιών της οικογένειας, καθώς μέσα σε έναν χρόνο υπήρξαν δύο ανώνυμες καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς.


Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top