Μάνδρα: Καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προστριβές και αντιδικίες ενδεχομένως να υπήρχαν μέσα στην οικογένεια - Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Μάνδρας όπου εντοπίστηκε νεκρός 17χρονος

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχθεί δύο ανώνυμες καταγγελίες βάσει των οποίων τα παιδιά της οικογένειας δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση από τους δύο γονείς τους. 

Μάνδρα: «Υπήρχαν προστριβές και αντιδικίες στην οικογένεια του 17χρονου»

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, τον Ιούνιο του 2021 το Χαμόγελο του παιδιού» έλαβε μια ανώνυμη αναφορά, βάσει της οποίας τα παιδιά μιας οικογένειας, στην περιοχή της Μαγούλας, δέχονταν σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και σοβαρή παραμέληση και από τους δύο γονείς.

Την αναφορά αυτή ο οργανισμός την προώθησε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Δολοφονία 17χρονου Μάνδρα: Τι λέει ο πατέρας και ο 14χρονος αδελφός του

Επιπλέον, τον Απρίλιο του 2022 το «Χαμόγελο του παιδιού» έλαβε και δεύτερη ανώνυμη αναφορά, για την ίδια οικογένεια. Καταγγέλθηκε ότι τα παιδιά κακοποιούνται σωματικά, ότι παραμελούνται και πρόσθετα ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο.

Και σε αυτή την περίπτωση ο οργανισμός έστειλε την αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία, με την ένδειξη του επείγοντος.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού 

Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανών να είχε σωθεί η ζωή του.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους. 

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top