Συγκλονίζει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που δέχθηκε δολοφονική επίθεση

Μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε

Η δολοφονία του Δημήτρη στη Ραφήνα ξύπνησε μνήμες στον διασώστη του ΕΚΑΒ που δέχθηκε δολοφονική επίθεση στην Σαλαμίνα από έναν άνδρα που πήγε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Μιλάει για πρώτη φορά στην κάμερα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Αποκλειστικό Star: Πώς ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στη Ραφήνα

Τα σωματικά του τραύματα του Παναγιώτη είναι ορατά ακόμη και ενάμισυ μήνα μετά.Πιο δύσκολα όμως θα θεραπαευτούν τα τραύματα της ψυχής του.

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Μαίου όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου πήρε σήμα για περισταστικό σε κεντρικό δρόμο της Σαλαμίνας Όταν έφτασαν ο διασώστης  κατέβηκε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον συνάνθρωπο του. Τότε δέχθηκε την άγρια επίθεση 

Όπως λέει ο ίδιος «Ένιωσα από πίσω μου να έρχεται κάποιος να με πιάνει από το κεφάλι και να με χτυπάει στον τοίχο δίπλα στο ασθενοφόρο που είχαμε παρκάρει. Γυρνώνας να δω άρχισε ο γολγοθάς, το μαρτύριο, να τρώω ξύλο χωρίς να ξέρω τον λόγο».

Ο δράστης σαν μαινόμενος ταύρος δεν σταμάτησε όταν το θύμα του προσπάθησε να ξεφύγει. Ο άτυχος διασώστης μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο. 

Το περιστατικό με την δολοφονία του 42 χρονου στη Ραφήνα από δύο νεαρούς με σιδερογροθιά τον συγκλόνισε και ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο facebook.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε με τον 42χρονο. Ταυτίστηκα,  γιατί ήταν και εκείνος ξυλοδαρμένος. Θα μπορούσα να ήμουν και εγώ στην θέση του. Ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν ήταν πολύ μακρυά ώστε να μου προκαλέσει μόνιμες βλάβες ή και να εχω φύγει».

Ραφήνα: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή - Κατάγματα και αιμάτωμα κρανίου

Ο δράστης έχει προφυλακιστεί και αναμένεται να δικαστεί για βαριές σωματικές βλαβες που προκάλεσε στον διασώστη που όπως λέει ο ίδιος θα μπορούσαν να του στερήσουν την ζωή. 

Τα περιστατικά βίας πάντως εναντίον υγειονομικών συνεχιζονται. Στο Θριάσειο εργαζόμενοι προπηλακίστηκαν απο συγγενή ασθενούς ο οποίος προκάλεσε και υλικές ζημιές. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top