Μαρία Μπονίκου: «Φοβόταν για τη ζωή της»

Ο γιος της την χτύπησε πρώτα με ένα βάζο και μετά τη μαχαίρωσε

Ξαδέλφη της Μαρίας Μπονίκου, που την βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, αποκάλυψε πως η ηθοποιός φοβόταν ότι θα την σκοτώσει ο γιος της. Ο 46χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πρώτα χτύπησε τη μητέρα του με ένα βάζο και μετά τη μαχαίρωσε με δύο μαχαίρια.

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την αγριότητα με την οποία δολοφονήθηκε η ηθοποιός Μαρία Μπονπίκου από τον ίδιο της τον γιο στο σπίτι της στην Αίγινα. 

Έγκλημα Αίγινα: «Ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της»

Η ξαδέλφη της, η οποία ήταν η πρώτη που την εντόπισε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, αποκάλυψε πως η άτυχη γυναίκα της είχε εκμυστηρευτεί πως φοβόταν για τη ζωή της. 

«Η Μαρία φοβόταν για τη ζωή της. Μου το είχε πει η ίδια πολύ καιρό πριν ότι φοβόταν τον γιο της. Δεν ξέρω για ποιον λόγο όμως, δεν ζω μέσα στο σπίτι τους. Έβλεπα το παιδί απομονωμένο, δε μας μίλαγε, ήταν στον κόσμο του» είπε στο Open.

Περιέγραψε μάλιστα τη στιγμή που βρήκε την ξαδέλφη της νεκρή. 

Αίγινα: Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα ο γιος της ηθοποιού

«Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής με πήρε η αστυνομία τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν γνωρίζω τον Σπυρίδωνα Βενιέρη. Είναι ανιψιός μου. Μου ζητήσανε το τηλέφωνο της Μαρίας γιατί την έψαχναν. Την πήρα κι εγώ τηλέφωνο αλλά δε το σήκωνε. Τα φώτα ήταν όλα αναμμένα. Ανησύχησα γιατί ο άνδρας μου πηγαίνει κάθε πρωί σε ένα οικόπεδο που έχουμε δίπλα και ταΐζει τα ζωντανά, εκεί κάθε πρωί έβλεπε και τη Μαρία γιατί είχε και αυτή τις κότες της», είπε η γυναίκα.

Προσπάθησε πάλι να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, όμως η ηθοποιός δεν απαντούσε. Είδε ότι η πόρτα ήταν ανοιχτή και κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας την άδεια να πάει να δει τι συμβαίνει στο σπίτι της ξαδέλφης της. 

Αίγινα: Γνωστή ηθοποιός η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη

«Καλύτερα να μην έμπαινα στο σπίτι. Αντίκρυσα τη Μαρία πεσμένη στη γωνία με τη σακούλα μέσα στα αίματα, τη λάμα αυτή που την έσφαξε δίπλα της. Ήταν μισόγυμνη από το λαιμό και κάτω. Έπαθα σοκ. Βγήκα έξω αμέσως, δε μπορούσα να συνέλθω. Πολύ γρήγορα ήρθε και η αστυνομία», είπε.

Σύμφωνα με την ξαδέλφη της ηθοποιού ο ανιψιός της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οι καβγάδες ανάμεσα στη μητέρα και τον γιο ήταν συχνοί, αλλά εκείνο το βράδυ η ίδια δεν άκουσε τίποτα, παρά το γεγονός ότι καθόταν στη βεράντα της. 

Μαρία Μπονίκου: «Τη χτύπησα πρώτα με ένα βάζο»

Από την άλλη, σύμφωνα με την Espresso, ο 46χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του γιατί δεν τον άφηνε να βγαίνει έξω, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πρώτα τη χτύπησε με ένα βάζο και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της με τα δύο μαχαίρια που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. 

Άγριο έγκλημα στην Αίγινα: Γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο σπίτι της

Ο άνδρας εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής εκτός εαυτού να φωνάζει, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να προσπαθούν μάταια να ειδοποιήσουν τη μητέρα του. 

Ο 46χρονος γιος της Μαρίας Μπονίκου αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με εντολή Εισαγγελέα υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση.

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

Μαρία Μπονίκου: Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε για τη Μαρία Μπονίκου ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Ποτέ δεν περιμέναμε ότι μια φίλη μας και συνάδελφός μας θα έφευγε με αυτό τον τρόπο από τη ζωή. Η Μαρία ερχόταν σπάνια στα γραφεία μας, το μόνο που μας είχε πει ήταν ότι το παιδί της ήταν λίγο περίεργο. Ήταν ένα πρόσχαρο πλάσμα η Μαρία. Ήταν από τις πρώτες φωνές στην ελληνική μεταγλώττιση. Είχαμε μείνει οικογενειακή φίλη και με το σύζυγό της που πέθανε πριν από δύο χρόνια. Η Μαρία δεν άφηνε να φανεί το πρόβλημα με το παιδί της όταν ερχόταν στα γραφεία μας. Ήταν ένα άτομο πολύ πρόσχαρο και γελαστό», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δυστυχώς στη ζωή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το απρόσμενο. Βοήθεια από εμάς δεν είχε ζητήσει ποτέ. Δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία, όταν πρόκειται για δολοφονία καθυστερούν αυτά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top