Αίγινα: Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα ο γιος της ηθοποιού

Τη δολοφόνησε με δύο μαχαίρια - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ομολόγησε ο γιος της ηθοποιού στην Αίγινα ότι τη σκότωσε - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο γιος της ηθοποιού που βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Αίγινα: Γνωστή ηθοποιός η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη

Ο 46χρονος γιος της ηθοποιού είναι τελικά ο δράστης του φρικτού εγκλήματος στην Αίγινα, στην περιοχή Πολλές Ελιές. Ο άνδρας ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη του και συνελήφθη.

Εγώ τη σκότωσα! Δε με άφηνε να βγαίνω έξω, δε με άφηνε να μιλάω...

Στο σημείο του φόνου, δίπλα στο άψυχο σώμα της γνωστής ηθοποιού που εντοπίστηκε μέσα σε μια «λίμνη» αίματος, βρέθηκαν δύο μαχαίρια. Tη σορό της εντόπισε συγγενικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τη βρήκε πεσμένη μπρούμυτα, ημίγυμνη, με μια σακούλα στο κεφάλι, ενώ έφερε πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα.

νεκρή ηθοποιός Αίγινα

Αίγινα: Βρήκαν τον γιο της ηθοποιού σε έξαλλη κατάσταση

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, το βράδυ της Παρασκευής, ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, εντοπίστηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χόρευε και τραγουδούσε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. 

Αστυνομικοί τον πλησίασαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Στη συνέχεια φέρεται να επικοινώνησαν με ξαδέρφη της ηθοποιού, καθώς δε γνώριζαν το τηλέφωνο του σπιτιού του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της ηθοποιού θα πήγαινε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στην Αθήνα για ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη. Συγγενείς τους φέρεται να πέρασαν από το σπίτι για να δουν αν όλα είναι καλά και τότε εντόπισαν νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Έγκλημα στην Αίγινα: Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

«Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top