Έγκλημα Αίγινα: «Ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της»

Τι αποκάλυψε γειτόνισσα και συνάδελφος της ηθοποιού

«Είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν πως κάποια μέρα θα τη σκοτώσει», δήλωσε ηθοποιός και γειτόνισσα του θύματος - Βίντεο: Mega

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τη δολοφονία γνωστής ηθοποιού στην Αίγινα από τα χέρια του γιου της. «Είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν πως κάποια μέρα θα τη σκοτώσει», λέει γειτόνισσα και συνάδελφός της.

Αίγινα: Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα ο γιος της ηθοποιού

Ο γιος της ηθοποιού που βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τη μητέρα του. Ο 46χρονος, που φέρεται να είχε βαριά ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένοι είναι όσοι γνώριζαν την 73χρονη. Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, φίλη και γειτόνισσα της ηθοποιού, μίλησε για τη σχέση τους και αποκάλυψε πως το θύμα είχε εκμυστηρευτεί σε γνωστό της ότι φοβόταν πως κάποια μέρα θα της έκανε κακό ο γιος της.

δολοφονία ηθοποιού

«Είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της, ενώ είχε αποκαλύψει πως ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει», είπε η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». 

Αναφερόμενη στον δράστη, είπε:  «Ήταν λίγο περίεργο άτομο. Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. Ξέραμε ότι δε δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα τον μαζεύαμε».

«Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη.

Αίγινα: Τη σκότωσε με δύο μαχαίρια και της έκλεισε το κεφάλι με σακούλα

Οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της ηθοποιού συγκλονίζουν. Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα σε θώρακα και λαιμό και εντοπίστηκε από συγγενικό πρόσωπο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ήταν πεσμένη μπρούμυτα και το κεφάλι της ήταν τυλιγμένο με δύο σακούλες.

Στο σημείο του φόνου, δίπλα στο άψυχο σώμα της, βρέθηκαν δύο μαχαίρια. 

Ο 46χρονος γιος της, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, εντοπίστηκε στο λιμάνι να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χόρευε και τραγουδούσε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top