Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης είναι γλυκιά προσωπικότητα. Είμαι θαυμάστρια του!»

Δεκάδες γράμματα λαμβάνει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Τι λέει «θαυμάστρια» του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που δηλώνει θερμή υποστηρίκτριά του - Βίντεο T Live

Δεκάδες γράμματα από... θαυμάστριες λαμβάνει στη φυλακή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δε θα αισθανόταν έλξη για αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του», δηλώνει μία από αυτές. Την ίδια ώρα, ο πιλότος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει η ζωή του ταινία.

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να καταδικάστηκε σε ισόβια για τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που δηλώνουν εντυπωσιασμένες από το προφίλ του και του στέλνουν γράμματα συμπαράστασης στη φυλακή.

Γλυκά Νερά - πιλότος

Συγκεκριμένα, ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών φέρεται να λαμβάνει καθημερινά δεκάδες γράμματα στη φυλακή, τα οποία ωστόσο δεν επιτρέπεται να παραλάβει, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ημέρες, μια γυναίκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «T Live», δηλώνοντας ότι αισθάνεται μεγάλη έλξη για τον πιλότο και ας μην τον γνωρίζει προσωπικά, καθώς δείχνει μια «γλυκιά προσωπικότητα» και ότι ήδη του έχει στείλει γράμμα στη φυλακή.

«Έναν χρόνο τώρα, που έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά του, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητα. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δε θα αισθανόταν έλξη για αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του.

Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Καρολάιν

«Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που έγιναν και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια... Το μάξιμουμ για εμένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», έλεγε η συγκεκριμένη γυναίκα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του πιλότου.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει ταινία η ζωή του

Την ίδια ώρα, ο 34χρονος συζυγοκτόνος φαίνεται πως βλέπει πλέον θετικά το ενδεχόμενο να γίνει η ζωή του ταινία και σύμφωνα με όσα μετέδωσε «Το Πρωινό», ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τρεις εταιρίες.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δίεψευσε την πληροφορία, μιλώντας στο star.gr.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top