Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι παράδειγμα προς μίμηση»!

«Είναι αγαπητός σε όλους», είπαν οι συνήγοροί του κατά τις αγορεύσεις τους

Ολόκληρη η πρόταση της Εισαγγελίας για την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου/ Αλήθειες με τη Ζήνα 

Η δίκη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συνεχίζεται με την πλευρά του κατηγορουμένου να αγορεύει στο δικαστήριο. Οι δύο συνήγοροί του επικαλέστηκαν την επαγγελματική επιτυχία του, ενώ τον περιέγραψαν ως έναν άνθρωπο «καλό και αγαπητό σε όλους». Το δικαστήριο ίσως έχει επηρεαστεί από τη δημοσιότητα που έχει λάβει η υπόθεση, όπως υποστηρίζουν και «ο Μπάμπης καταδικάζει τον εαυτό του κάθε μέρα». 

Κατά την αγόρευσή της, μία εκ των συνηγόρων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υπογράμμισε πως «πρόκειται για έναν άνθρωπο ευγενή, αξιοπρεπέστατο, που από αμέριστο σεβασμό στη μνήμη του θύματος δεν μπόρεσε να αποδώσει στην απολογία του την ένταση που ίσως περίμενε το δικαστήριο». 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν θα τον ξυλοφόρτωνε. Την ακινητοποίησε στον ύπνο»

Η Σοφία Βλαχιώτη είπε, επίσης, πως η υπόθεση έχει λάβει διαστάσεις δημοσιότητας άνευ προηγουμένου. «Άθελας σας, θα σας έχει αυθυποβάλει αυτό», είπε προς την εισαγγελέα. 

Συνήγορος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Είναι μορφωμένος και κάτοχος αρκετών πτυχίων»

«Είναι ένας άνθρωπος 33 ετών, έξυπνος, ιδιαίτερα μορφωμένος, κάτοχος αρκετών πτυχίων, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Άνθρωπος με στόχους και όνειρα στη ζωή του. Του μεταλαμπάδευσε η οικογένειά την ευγένεια και την καλοσύνη. Αγαπητός σε φίλους και γνωστούς του. Όπως προέκυψε από καταθέσεις είναι άνθρωπος αλληλέγγυος, έτοιμος να βοηθήσει σε προβλήματα. Όπως άκουσα, είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση», είπε η ίδια. 

Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στις «εκρήξεις θυμού» της Καρολάιν, λέγοντας πως και η ίδια τις παραδέχεται μέσα από το ημερολόγιό της. Όπως ακούστηκε, ο Μπάμπης ήταν εκείνος που της πρότεινε να επισκεφτούν ψυχολόγο. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η συνήγορος κάλεσε το δικαστήριο να αποφασίσει απαλλαγμένο από τις οποίες προκαταλήψεις του δημιούργησαν τα «αδηφάγα ΜΜΕ»

«Να σταθείτε με αντικειμενικότητα, κοιτώντας συνδυαστικά τα στοιχεία της δικογραφίας. Σκεφτείτε ότι είναι ή το παιδί ή ο ανιψιός σας ή κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Να τον αντιμετωπίσετε ως άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά. 

«Σχεδόν 12 μήνες ο Μπάμπης δικάζεται και καταδικάζεται καθημερινά»

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι «έτοιμος να δεχθεί την οποιαδήποτε κατηγορία». 

Η άφιξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα δικαστήρια/ Βίντεο star.gr

Κατά την άποψή του, η υπόθεση αφορά ένα ρομάντζο που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία. «Έχουμε τον αυτουργό αλλά δεν υπάρχει το κίνητρο».

«Σχεδόν 12 μήνες ο Μπάμπης δικάζεται και καταδικάζεται καθημερινά. Επί 365 μέρες ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του. Δυστυχώς, η Καρολάιν Κράουτς δε βρίσκεται εδώ. Βρίσκεται εδώ ο εντολέας μου. Η φωνή της, όμως, βρίσκεται μέσα στη δικογραφία». 

«Από σεβασμό στη σύζυγο του δεν είπε τίποτε κακό για αυτήν. Γιατί ακόμη την αγαπάει.... Ξέρει ότι κατέστρεψε τις ζωές τους και τη ζωή της Λυδίας».

Γλυκά Νερά: «Κοίμισε το παιδί στον καναπέ και ανέβηκε να σκοτώσει»

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου υποστήριξε πως πριν ομολογήσει και όταν η αστυνομία έφερνε σεσημασμένους για να τους αναγνωρίσει, εκείνος δεν τους αναγνώριζε ενώ θα μπορούσε. «Ποιον θα πίστευαν; Τον σεσημασμένο ή τον πατέρα με το παιδί στην αγκαλιά;», σχολίασε. 

Ο ίδιος είπε πως δεν επικαλέστηκαν κάποια ψυχιατρική διαταραχή και πως ο χαρακτηρισμός «χειριστικός» δεν υφίσταται από τις καταθέσεις των μαρτύρων. 

«Ψάχνουμε το στοιχείο που ξεχύλισε το ποτήρι και οδήγησε σε αυτή την πράξη. Πρέπει να το δούμε από τελείως διαφορετική οπτική γωνία το αδίκημα. Πώς γίνεται κάποιος να προσχεδιάσει κάτι χωρίς κίνητρο; Παρά μόνο να χάσει... Έχασε τη ζωή του. Τι είχε να κερδίσει; Αυτήν την ερώτηση κάνουν όλοι. Τίποτε. Αλλά έχασε τα πάντα ... ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top