Προπονητής ιστιοπλοΐας: «Είπε πως όταν γίνει 16, ήθελε να την παντρευτεί»

«Όλα έγιναν με την προτροπή της μητέρας του κοριτσιού»

Με την κατάθεση της μητέρας του κατηγορουμένου, συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση του προπονητή ιστιοπλοΐας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας. 

Στη δική ακούστηκαν απίστευτα πράγματα. Η μητέρα του προπονητή υποστήριξε πως ο γιος της όχι μόνο είχε σχέση με την ανήλικη αλλά και πως είχαν λογοδοθεί. Συγκεκριμένα, όταν η εισαγγελέας ρώτησε: «Σας επιβεβαίωσε ο γιος σας ότι είχε σχέσεις μαζί της;», εκείνη απάντησε «Είπε πως όταν γίνει 16, έχει στο μυαλό του να την παντρευτεί».

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν ντρέπεσαι; Ο Θεός να σε κάψει»

Μάλιστα, η μητέρα του κατηγορουμένου είπε πως της αποκάλυψε πέρυσι ότι είχε και σεξουαλική σχέση με την ανήλικη. «Όλα έγιναν με την προτροπή της μητέρας του κοριτσιού. Ήθελαν μια καλή τύχη για το παιδί τους», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του κατηγορουμένου. 

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Κάθε φορά που έρχομαι υφίσταμαι νέο βιασμό»

Φυσικά, οι γονείς της τότε ανήλικης κοπέλας αρνούνται τα πάντα. Μάλιστα, ο πατέρας της όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα αν είχε παρατηρήσει ποτέ η κόρη του να θέλει να είναι πιο κοντά με τον κατηγορούμενο, είπε: "Όχι πότε. Να το βλέπω να το επιδιώκει, όχι", ενώ λέει πως δε θα μπορούσε να είναι ερωτευμένη με τον προπονητή της γιατί «ήταν παιδάκι». 

Η δική θα συνεχιστεί στις 23 Μαΐου.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top